Els Govern redueix l’aforament dels estadis catalans al 30%

Els assistents hauran de dur mascareta en tot moment i no es podran aixecar

El Govern ha aprovat una sèrie de mesures per gestionar la tornada de públic als estadis amb l’objectiu de prevenir contagis de la covid-19. La publicació d’aquest seguit de normes arriba la mateixa setmana que arrenquen les lligues de Primera i Segona Divisió de futbol. El Barça i el Girona juguen com a locals a la primera jornada dels seus respectius campionats i s’hauran d’adaptar a aquestes condicions.

El requisit més important de tots els que ha establert el Govern és que els equipaments amb capacitat superior a 10.000 persones tindran un aforament màxim del 30%. Per tant, els únics aficionats que podran entrar als recintes esportius seran els abonats i l’afició local. El públic s’haurà d’acomodar en espais sectoritzats amb un màxim de 3.000 persones cadascun i equipats amb sortida i accés als banys. La distància entre els espectadors haurà de ser d’un metre i mig.

Tots els assistents hauran de dur mascareta en tot moment mentre siguin dins la instal·lació i no estarà permès aixecar-se. A més, no s’oferirà servei de restauració. El Govern insta a les entitats esportives a reforçar la vigilància del compliment de les normes.

Més informació

Comentaris

    JMMR Agost 9, 2021 8:28 pm
    Així estigui buit per sempre

Nou comentari