Món Esport
Samuel Umtiti no encaixa gens bé els xiulets de l’afició
  • CA

El Barça va deixar molt bones sensacions durant la disputa del Trofeu Joan Gamper en vèncer per 3 a 0 a la Juventus. Però, no tots els jugadors blaugranes van marxar a casa contents. Samuel Umtiti va rebre xiulets per part de l’afició durant l’acte de presentació de la plantilla que es va dur a terme abans del partit. A més, també va rebre la desaprovació d’una part de la graderia quan va entrar al camp a la segona meitat del duel.

Aquesta mostra de descontentament dels culers envers el futbolista es deu al fet que el francès s’ha negat a rebaixar el seu elevat sou (que ronda els vuit milions d’euros) o a sortir del Barça aquest estiu. Si s’hagués produït algun d’aquests dos fets, el club blaugrana hauria tingut més possibilitats de retenir a Messi, ja que el gruix salarial de la plantilla seria inferior. Val a dir que la sortida d’Umtiti no hauria estat suficient per encabir el contracte de l’argentí.

El francès no ha mostrat indiferència envers el tracte rebut per l’afició culer. En primer lloc, el futbolista es va negar a recollir el Trofeu Joan Gamper amb la resta dels companys després d’acabar el partit. Hores més tard, Umtiti va penjar una fotografia al seu perfil d’Instagram amb la següent frase: “De vegades, és millor no dir res i deixar que el silenci s’ocupi de les coses”.

La publicació d’Umtiti al seu perfil d’Instagram


Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | Twitter FC Barcelona
El Barça converteix el primer Gamper femení en un festí (6-0)
Notícia: El Barça converteix el primer Gamper femení en un festí (6-0)
Comparteix
Les blaugranes han encarrilat el partit amb cinc gols en 27 minuts
Agüero realitza un entrenament amb el Barça | FC Barcelona
El Kun Agüero estarà de baixa fins al novembre
Notícia: El Kun Agüero estarà de baixa fins al novembre
Comparteix
L'argentí pateix una lesió tendinosa al bessó intern de la cama esquerra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa