El Barça converteix el primer Gamper femení en un festí (6-0)

L’equip que va guanyar el triplet la temporada passada fa mostra de no haver satisfet encara les seves ganes de seguir dominant. El Barça ha passat per sobre de la Juventus amb un resultat de 6 a 0 a la celebració de la primera edició femenina del Trofeu Joan Gamper. Les blaugranes han resolt el partit amb cinc gols en mitja hora.

El començament de les culers ha estat immillorable, ja que Aitana i Jenni Hermoso han convertit en gol les dues primeres ocasions del partit. Poc després, Irene Paredes ha signat el seu primer gol amb la samarreta del Barça a la sortida d’un córner. Tot seguit, Hermoso ha aconseguit el doblet i, al minut 27, Caroline Graham ha fet el cinquè gol amb un xut que s’ha colat entre les cames de Peyraud.

Només començar el segon temps, Bruna Vilamala ha ampliat la diferència al marcador quan feia tres minuts que havia entrat al terreny de joc. La portera visitant ha regalat la pilota a la migcampista quan se situava a la frontal i Vilamala ha aprofitat per tancar el marcador amb una extraordinària vaselina.