Messi, absolutament destrossat: “He fet tot el possible per quedar-me al Barça”

L'argentí ha entrat a l'auditori entre llàgrimes i no ha pogut amagar les seves emocions en cap moment

Leo Messi ha entrat l’Auditori 1899 del Camp Nou amb la cara plena de llàgrimes. El futbolista ha estat acompanyat per la seva dona, els seus fills i els seus excompanys, que no han pogut evitar plorar durant la compareixença. L’argentí no ha amagat en cap moment la seva tristor mentre ha explicat les causes que han produït la seva marxa del Barça. El davanter ha mostrat el seu agraïment amb el club i l’afició pel que ha viscut durant tots els seus anys com a blaugrana.

L’excapità culer ha començat assegurant que no tenia al cap marxar ara del club blaugrana, però que està molt satisfet de tot el que ha viscut a Barcelona: “No estava preparat. La meva família i jo volíem seguir aquí. L’any passat quan vaig enviar el burofax, sí que ho estava. Vaig arribar sent molt petit, amb 13 anys. Després de 21 anys, marxo amb la meva dona i tres catalans – argentins. No puc estar més orgullós del que he viscut“.

Messi reconeix que li hauria agradat una altra manera d’acomiadar-se: “Mai havia imaginat el meu comiat. Però, m’hauria preferit fer-ho al camp, amb gent i escoltant una última ovació amb l’estadi ple i podent acomiadar-me de l’afició”. Després de la seva primera intervenció i abans del torn de preguntes, el jugador ha rebut una gran ovació de tots els assistents, que s’han posat dempeus per homenatjar-lo.

Sobre la seva marxa, el jugador ha explicat que “com va dir Laporta, ho teníem tot tancat, però a causa de la Lliga no es va poder signar”. A més, assegura que “he fet tot el possible per quedar-me. L’any passat no volia estar aquí i ho vaig dir, però ara sí”. L’argentí ha parlat sobre el seu futur i reconeix que el PSG “és una possibilitat“. No obstant això assegura que “no tinc res tancat amb ningú. Quan va sortir el comunicat, molts clubs es van interessar per la meva situació”.

Messi ha detallat algunes de les condicions del contracte que havia acordat amb el Barça: “Estava disposat a rebaixar a la meitat la meva fitxa. Després, el club no em va demanar res més. No és veritat que el club em sol·licités una nova rebaixa del 30 per cent”. Tot i assenyalar la Lliga com la causa principal de la no-renovació, el davanter no s’ha dirigit al president de la competició: “No tinc res a dir a Tebas. El club no ha pogut renovar-me pel seu deute i no conec l’entramat de la Lliga. He parlat un parell de vegades amb Tebas, però mai he tingut un problema amb ell”.

L’argentí ha deixat alguna pista sobre el seu futur assegurant que vol seguir jugant al màxim nivell: “La gent del Barça em coneix i sap que vull seguir competint per títols“. A més, ha explicat per què es va fotografiar amb els jugadors el PSG i exposa que va ser una casualitat: “Jo vaig viatjar allà amb la meva família i els jugadors del PSG també estaven allà i em van convidar a sopar amb ells. És una bajanada”.

Posteriorment, el futbolista ha explicat que “si m’he de quedar amb un únic moment, és el meu debut. Va ser el començament de tot”. A més, es mostra satisfet perquè exposa que “he viscut més moments bons que dolents. He pogut celebrar moltes coses amb la meva dona i els meus fills”.

Més informació

Comentaris

  Pages Agost 8, 2021 12:35 pm
  Pues no me ho crec, as fet tot lo possible per cobrar mes millons,
  Berta Agost 8, 2021 1:01 pm
  Lo siento messi pero tú fuiste el que dijo que se iba la temporada pasada pusistes en marcha sin querer el entramado de la federación para que así sea y no se pudiera dar marcha atrás la culpa es tuya
   Doctor Strangelove Agost 8, 2021 2:38 pm
   És el futbolísta perfecte: només dues neurones, una per tenir fills i l,altra per jugar a futbol!, Val la pena pagar per un ésser així! A veure si el PSG s,anima i fan un equipàs, només comparable al Madrid d,en Di! Doc.
    En Di era un altre analfabet mes.. Agost 8, 2021 8:30 pm
    Tu potser no ets tant tanoca com ell, car tens l’EGB, i dos doctorats ficticis.. però esteu al mateix cabàs, el dels gilipotlles! No se si feu mes pena que fàstic!
  Tal com raja Agost 8, 2021 2:08 pm
  He vist el discurs d'en Messi perquè he pensat que és un moment històric i irrepetible. L'he trobat penós. Molt políticament correcte. Quan ha acabat de lamentar-se, han començat els periodistes. No sé que era més avorrit, si les preguntes tòpiques o les respostes típiques.
  Narcís Agost 8, 2021 3:37 pm
  Tot el meu suport a Messi, però hi ha quelcom que no entenc que ningú exposi : l' apujada de sou que reberen els futbolistes .. no fou per la demanda de més quantitat a allò que cobrava Messi així ser, tot plegat, la mare dels ous ? PD : aquests contractes són pecat mortal .. si jugadors bons fora mida volen venir/ ser al Barça de ben segur tenen les portes obertes que no pas exprimir el club !
  JMMR Agost 8, 2021 5:35 pm
  Palanganero dimissió. Desapareix laporta
  ton c. Agost 8, 2021 5:57 pm
  poc a poc d´aquí uns quants díes sabrem més cosses potser de les que no ens imaginem, hi ha molta teca.
  Jordi Trencavel Agost 8, 2021 6:06 pm
  Laporta dimissió
  Jordi Roc Agost 8, 2021 6:14 pm
  Si estem contents que jugadors com Messi marxin, aviat semblarem l'Espanyol. Si volem jugar la Superlliga necessitarem un altre Messi.
  Ich verstehe nur Bahnhof Agost 8, 2021 9:05 pm
  Només he entès "família" L'hòstia d'anys a Catalunya sense haver après la llengua del país. Si va al PSG, ja ho veureu com aprèn francès de seguida. Bon vent, noi !
  Ricard Agost 8, 2021 9:42 pm
  És normal que vulgui mantenir una retribució determinada... si pot. Havia d'escollir, i el Barça està com està. I ha escollit. Cap retret a fer-li a ningú. Per una vegada no hi ha responsables (tret de la mala gestió Bertomeu i la pandèmia). Millor així.
  Rosell i bartomeu culpables Agost 8, 2021 9:48 pm
  És l'herència del bartomeu, i del rosell, els dos titelles del grupo godo, primer un i després l'altre, han fet l'impossible per arruïnar el club socialment, esportivament i sobretot econòmicament, i evidentment hi han aconseguit, i el encara desconeixem ... Moltes gràcies per tot Lionel Messi, Deu Nostro Senyor. Et desitjo que tot et vagi molt bé, tan a tu, com a la teva família
  La conxa de ta mare. Agost 8, 2021 11:49 pm
  Qui es aquest tiu? Pobret, diuen q se'n va al PSG i cobrara només 1000 milionets??? quin greu, llagrmies de cocodril... no era aquest el q volia marxar fa anys pq a l'escola parlavan català??? Doncs apa ara a apendre patois, si es q pots :-)))
  Gonzalo Agost 9, 2021 12:15 am
  Vaya...justo cuando empezaba a aprender catalán, va y se marcha.....
  Carles Serrano Agost 9, 2021 8:51 am
  Fer tot el possible¡¡¡. Tot el possible, és jugar per 1 euro i m'ho creuré. (No crec qué li faci falta més diners). És un bon noi, amb un representant egoista. A tots aquests nois l'entorn els domina.
  Sous exagerats Agost 9, 2021 9:28 am
  Cobra massa i no surt a compte a mitjà i llarg termini. Val més destinar els recursos a formar nous jugadors.
  JORDI GUIMET Agost 9, 2021 9:41 am
  Es pot quedar a jugar sense cobrar perque ja te prous diners però no ho farà perque es un mercenari de cap petit que en 16 anys no ha estat capaç d'aprendre a parlar el català

Nou comentari