Un grup de socis del Barça demanda el PSG per impedir el fitxatge de Messi

Aquest grup d'aficionats assegura que el PSG no s'adapta a la norma del fair-play financer

Alguns aficionats del Barça estan disposats a esgotar les vies perquè Messi no marxi del Barça. Bon exemple d’això és un grup de socis blaugranes que ha presentat una queixa contra el fitxatge de l’argentí pel PSG davant la Comissió Europea i demandes de suspensió provisional davant la justícia civil i administrativa de França.

Aquest grup de culers ha publicat un comunicat signat per l’advocat Juan Branco on exposa els motius pels quals recorre a la justícia. L’escrit manifesta que el fitxatge de Messi pel Paris Saint-Germain no compliria els paràmetres que estableix el fair-play financer. Aquesta norma és un mecanisme de la UEFA per impedir que els clubs facin despeses desorbitades en fitxatges. Es basa en el fet que la quantitat que destina un club en fitxar jugadors i pagar els salaris de la seva plantilla no pot ser superior als ingressos de l’entitat.

El grup de socis que presenta la demanda contra el PSG assegura que “les ràtios de l’equip francès són pitjors a les del Barça. A la temporada 2019/20, la ràtio entre salaris i ingressos del PSG va ser del 99%, mentre que la del Barcelona fou un 54%”.

El Paris Saint Germain hauria d’augmentar molt els seus ingressos per tal de poder inscriure a Messi de manera legal si aquestes quantitats fossin certes. Per contra, la seva inversió en salaris superaria els seus ingressos i vulneraria la regla del fair-play financer. El comunicat signat per Juan Branco fa una crida a la justícia: “Demanem que les autoritats intervinguin immediatament per tal de bloquejar aquesta operació“.

Més informació

Comentaris

  Marc Agost 9, 2021 4:21 pm
  Em sembla molt i molt bé! A pels lladregots del pesegé!!! Força Barça i Visca Messi! Que torni d'on no hauria hagut de sortir!!!
   Bon dia Agost 9, 2021 5:03 pm
   De l'Argentina ?
  És entès com a normal ? Agost 9, 2021 4:30 pm
  Menys hipocresia, aquest senyor potser ho fa molt bé jugant darrere una pilota (?!)... Però és lògic, té sentit comú, és ètic... que cobri en uns dies o una setmana, molt més que una persona normal amb un sou normal (no mileurista ) durant tota la seva vida laboral ? Feu-ne el càlcul, quatre números, sou anual x 40 anys... calculeu el sou d'aquesta persona per hores, dies o setmanes i compareu. Segons aquest criteri de sous futbolero "professional", les persones que es dediquen a la medicina, a la neteja o a qualsevol altre ofici molt més necessari i útil per a la humanitat, haurien de cobrar més. Els que permetem aquest món tant bèstia, ens ho hauríem de fer mirar.
   Jo penso igual! Es inaceptable! Agost 10, 2021 9:50 am
   I a sobre no soc futbolero.. Però si vols saber per que Messi guanya/li paguen/li regalen tants diners el professor Sala-Martí fa una explicada magistral que deixa les coses ben clares, però injustes si fem les mateixes comparacions que has fer tu.
  Tonino Agost 9, 2021 5:33 pm
  A aquest club hi ha molts sonats , sentin els disbarats sobre aquest millonari jugador que ha can Barça a trovat les mamelles, dor, La pasada temporada cuan va demanar amb el burofax marchar , no li vaig veure caure cap LLAGRIMA. el barça continuara endevant i amb exits
  Els SRS. Sosis Agost 9, 2021 9:47 pm
  Quan veieu en Bartomeu diapidant el club on éreu?

Nou comentari