Món Esport
Piqué adverteix el València, que acusa el Madrid de lladre
  • CA

El partit entre el Madrid i el València de la vintena jornada de la Lliga Santander va estar marcat per la polèmica. Al minut 41, Casemiro va topar amb Alderete a l’interior de l’àrea. El brasiler va notar el contacte i es va deixar caure. Llavors, l’àrbitre va assenyalar penal quan el marcador encara era d’empat a zero. Karim Benzema va ser l’encarregat de transformar la pena màxima i el Madrid va arribar amb avantatge al descans.

El València va indignar-se molt amb aquesta decisió arbitral i ho va voler deixar clar a través de Twitter. El club valencià va fer una piulada amb les següents paraules: “Els robatoris a Madrid comencen a ser repetitius”. A més, va etiquetar en aquesta publicació el perfil de la sèrie ‘La casa de papel’. Aquesta ficció de Netflix explica la història d’un grup de lladres que assalten la Fàbrica de la Moneda i el Banc d’Espanya. D’aquesta manera, el València volia expressar que estava patint al Santiago Bernabéu un atracament similar als que es veuen a ‘La casa de papel’.

Aquesta polèmica va tenir un convidat inesperat: el futbolista del Barça Gerard Piqué. El defensa blaugrana va respondre a la piulada del València dient “no ho digueu molt alt que us sancionaran”. El central no té pèls a la llengua i s’ha queixat dels arbitratges en més d’una ocasió, tal com va fer el València durant el partit contra el Reial Madrid. Piqué ha rebut algunes sancions per expressar el seu malestar per les decisions arbitrals i, per aquest motiu, recomana al club valencià que vagi amb compte.

El partit entre el Reial Madrid i el València va acabar amb un resultat de 4-1. Un cop més, la parella formada per Benzema i Vinicius va resoldre el partit a favor dels blancs amb dos gols de cadascun d’ells. El conjunt madridista se situa líder amb vuit punts més que el Sevilla, que és el segon classificat. Però s’ha de tenir en compte que l’equip andalús ha jugat dos partits menys.



Més notícies
Xavi Hernández, a Granada | Europa Press
Xavi torna a demostrar que és un entrenador diferent
Notícia: Xavi torna a demostrar que és un entrenador diferent
Comparteix
L'entrenador dona la cara després de l'empat contra el Granada i no defuig cap responsabilitat
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi obre la porta de sortida a quatre jugadors més
Notícia: Xavi obre la porta de sortida a quatre jugadors més
Comparteix
El Barça busca tancar alguna sortida més per poder inscriure Ferran Torres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa