Món Esport
Xavi torna a demostrar que és un entrenador diferent
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després que al conjunt blaugrana se li tornessin a escapar dos punts en el tram final d’un partit, aquest cop contra el Granada. El tècnic egarenc no ha ocultat el seu cabreig i ha estat molt autocrític davant dels mitjans de comunicació: “Estem enfadats perquè eren dos punts vitals. No podem marxar contents. No veig mèrits del rival, sinó demèrits nostres. Són errors nostres, així que hem de fer autocrítica”.

La seva roda de premsa ha estat un exemple de com afrontar un resultat complicat. No ha buscat excuses enlloc, ni en l’arbitratge ni en cap altre factor extern. Tampoc no ha volgut assenyalar Gavi, que ha estat responsable, en gran part, de l’empat, ja que amb el partit relativament controlat s’ha fet expulsar amb una entrada totalment injustificable. Si bé ha dit que “l’expulsió ens ha minvat molt”, també s’ha desfet en elogis cap al jove migcampista i ha atribuït aquest error a “la falta d’experiència”.

Ha tornat a demostrar que sap llegir bé els partits i, sobretot, sap explicar i traduir què ha passat perquè els aficionats ho puguin entendre. D’aquesta manera, el seu punt de vista sobre com s’han pogut deixar escapar dos punts ha estat el següent: “Ens ha faltat profunditat i mira que és una cosa que treballem molt. Hem reculat, quan havíem de sentenciar el partit. Hem de generar molt més per guanyar i això és un error nostre. Si volem fer créixer, ho hem de fer des d’ara mateix”. Amb un entrenador com ell és molt més fàcil de digerir un resultat com aquest, ja que de la forma amb la qual explica què ha passat, queda clar que tindrà la capacitat de trobar eines per impedir que es repeteixi.



Més notícies
Luuk de Jong, jugador del Barça | FC Barcelona
Luuk de Jong no veu recompensat el seu lideratge
Notícia: Luuk de Jong no veu recompensat el seu lideratge
Comparteix
L'holandès ha estat el millor jugador del Barça durant els 60 minuts que ha disputat
Gerard Piqué, durant el partit contra el Granada | Europa Press
Al Barça se li torna a esmunyir una victòria entre les mans (1-1)
Notícia: Al Barça se li torna a esmunyir una victòria entre les mans (1-1)
Comparteix
Un gol del Granada al minut 90 suposa un empat molt cruel per als blaugranes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a gener 09, 2022 | 07:24
    El Tito Cruyff gener 09, 2022 | 07:24
    Però mediocre!!! Jo fitxaria a un d'aquest periodistes tant savis com per exemple el Catedràtic de Futbol, en Ricard Torquemada.
  2. Icona del comentari de: Gol a gener 09, 2022 | 12:12
    Gol gener 09, 2022 | 12:12
    No s'entén que el Granada no hagi fet mèrits (estic d'cord) i el Barça hagi fet "demèrits". Ni els germans Marx. De fet, Xavi reconeix que l'empat ha estat correcte, més que els canvis que ha fet. Diu que a Gavi li manca experiència, potser si, però no massa perquè té moltíssima qualitat, però és molt "brut" jugant -ja és la segona vermella, fins i tot més que en Nico (en Mingueza només fa faltes lletges quan el superen). Xavi ha de fer més mèrits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa