Món Esport
Luuk de Jong no veu recompensat el seu lideratge
  • CA

El davanter del Barça Luuk de Jong ha fet un dels seus millors partits des que vesteix la samarreta blaugrana al camp del Granada. L’holandès ha marcat l’únic gol i ha tingut les millors ocasions de l’equip de Xavi Hernández. Just després d’anotar, el tècnic culer ha optat per substituir-lo quan quedaven 30 minuts i el rendiment ofensiu del Barça s’ha vist molt afectat. Finalment, el Granada ha acabat tancant els catalans a la seva àrea i empatant el partit.

Luuk de Jong ha enviat la pilota al fons de la xarxa només començar el partit. El neerlandès ha rematat a la perfecció una centrada de Gavi des de la banda dreta. En un principi, l’àrbitre ha assenyalat fora de joc del davanter, però la repetició ha demostrat que estava perfectament col·locat. Tot i això, a la sala del VAR han detectat una posició antireglamentària de Gavi abans de fer la centrada i el gol de De Jong no ha pujat al marcador.

Pocs minuts després, el mateix davanter ha estat a punt de fer un autèntic golàs. Luuk de Jong ja va estar a punt de marcar de xilena contra el Mallorca i aquest dissabte ha estat molt a prop de fer un gol per mitjà d’una rematada acrobàtica amb l’esperó. El xut del neerlandès ha sortit fregant el travesser de la porteria del Granada. Luuk de Jong ha tornat a ser protagonista abans del descans. El davanter ha reclamat penal després que Torrentes el fes caure dins l’àrea quan estava a punt de disparar davant Luis Maximiano.

Luuk de Jong ha rebut el merescut premi del gol a la segona meitat. L’atacant ha rebut una passada meravellosa de Dani Alves i ha superat Luis Maximiano amb una perfecta rematada de cap. Quatre minuts després de marcar, Memphis Depay ha substituït Luuk de Jong i al Barça no li ha anat gens bé el canvi. De fet, els blaugranes tan sols han tingut una ocasió durant els últims 30 minuts i ha arribat per mitjà d’Abde. Luuk de Jong ha vist des de la banqueta com el seu gol era igualat per Antonio Puertas al minut 90.



Més notícies
Gerard Piqué, durant el partit contra el Granada | Europa Press
Al Barça se li torna a esmunyir una victòria entre les mans (1-1)
Notícia: Al Barça se li torna a esmunyir una victòria entre les mans (1-1)
Comparteix
Un gol del Granada al minut 90 suposa un empat molt cruel per als blaugranes
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi obre la porta de sortida a quatre jugadors més
Notícia: Xavi obre la porta de sortida a quatre jugadors més
Comparteix
El Barça busca tancar alguna sortida més per poder inscriure Ferran Torres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa