Piqué revela, finalment, el propòsit de les seves selfies a Instagram

Es tractava d'una campanya per promocionar cromos virtuals

Gerard Piqué, central català del Futbol Club Barcelona, va iniciar una estranya moda a Instagram el dia 13 de juliol. Cada dia, de forma gairebé ininterrompuda, va publicar una selfie de la seva cara. Ningú no sabia a què es devia. Cada fotografia l’acompanyava d’un text molt curt, a vegades en català i a vegades en anglès. Els missatges eren totalment intrigants i no deien massa res: “Seguim”, “No morirem mai” o “Hola guapo”. Això ho va començar a fer un cop es va afaitar i van sorgir tot de teories: que si ho havia deixat amb la Shakira i volia lligar, que si s’estava quedant amb la gent, que si estava patrocinant una marca de maquinetes d’afaitar…

Finalment, un parell de mesos més tard d’iniciar aquesta campanya, Piqué ha revelat a què es devia tot això. “Les selfies eren part d’un pla més gran: els meus NFT ja estan disponibles a Soare”, ha publicat a les xarxes socials. Així doncs, ha descobert que totes aquestes fotografies formaven part d’un pla per promocionar cromos virtuals. Els NFT són criptovalors no fungibles, és a dir, objectes virtuals que tenen un valor econòmic, però que no són criptomonedes com els bitcoins, per exemple. D’aquesta manera, la seva cara apareix ara en uns cromos virtuals, els quals han estat publicitats a través d’aquest reguitzell de selfies que ha anat publicant durant tant temps.

Gerard Piqué suma una nova promoció empreserial a la seva llarga llista de negocis. Fa pocs dies va anunciar que havia comprat un equip d’eSports amb Ibai Llanos, el qual s’afegeix a l’equip de futbol de l’Andorra o a la Copa Davis. A través de la seva empresa Kosmos Global Holding, Piqué manté una vida molt activa fora dels terrenys de joc, la qual el manté ocupat en les seves hores de descans.

Més informació

Comentaris

    ... Setembre 9, 2021 2:40 pm
    Concubines del capitalisme.

Nou comentari