Món Esport
Un dels possibles substituts de Busquets s’allunya del Barça

La secretaria tècnica del FC Barcelona ja treballa en la confecció de la plantilla per la temporada 2023-2024. Encara no estem ni a l’equador de la present campanya, però cal treballar per millorar encara més el rendiment d’un equip en construcció sota les ordres de Xavi Hernández. Una de les prioritats és trobar un relleu de garanties per a Sergio Busquets. L’entrenador del Barça veuria amb bons ulls que l’actual capità continués un any més a la disciplina del primer equip, però sembla que el de Badia del Vallès té decidit que vol abandonar Barcelona el pròxim estiu. És per això que els blaugranes necessiten trobar l’home indicat per cobrir una baixa que serà molt significativa. Youri Tielemans és un dels jugadors que està a l’agenda culer, per diversos motius, però sembla que l’internacional belga ja té un acord amb un altre club.

L’adeu del millor migcentre de la història

L’etapa de Sergio Busquets amb el Barça és a punt d’acabar. El ‘pop’ de Badia, si no hi ha sorpreses d’última hora, deixarà el club de la seva vida un cop finalitzi l’actual temporada. El capità blaugrana té ganes de posar punt final a la seva carrera futbolística lluny de Barcelona. La MLS serà el seu destí, amb l’Inter de Miami de David Beckham com a principal pretendent. Salvant diferències, la baixa de ‘Busi’ serà similar a la de Leo Messi, per tot el que significa per l’estil de joc del Barça. És per això que és crucial encertar amb el seu relleu.

Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Tielemans, gairebé impossible

Hi ha diversos noms sobre la taula per pal·liar l’adeu de Busquets. Martín Zubimendi és el preferit de Xavi, però la Reial Societat no està per la labor de deixar-lo sortir, en tot cas no per menys dels 60 milions de la seva clàusula de rescissió. Com és sabut per tothom, la situació econòmica del Barça no és bona i Mateu Alemany busca futbolistes que puguin sortir dels seus clubs a un preu reduït o que acabin contracte. Aquest és precisament el cas de Youri Tielemans, migcampista del Leicester City. El belga agrada molt a la direcció esportiva i finalitza el seu vincle amb el club anglès el pròxim estiu. El fet que pugui arribar gratis sedueix molt el Barça, però sembla que Tielemans ja té un acord amb un altre club. L’Arsenal era un dels més interessats i tot fa pensar que les majors possibilitats econòmiques dels londinencs han acabat convencent el mig centre de Sint-Pieters-Leeuw. Caldrà explorar el mercat per trobar una bona alternativa.



Més notícies
Sergio Busquets i Pedri, amb la selecció espanyola | Europa Press
Busquets admet que juga millor amb la selecció espanyola que amb el Barça
Notícia: Busquets admet que juga millor amb la selecció espanyola que amb el Barça
Comparteix
El migcampista català n'ha explicat els motius en una entrevista amb la Cadena SER
Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Busquets confessa les seves intencions amb el Barça a curt termini
Notícia: Busquets confessa les seves intencions amb el Barça a curt termini
Comparteix
El capità del Barça no té previst marxar del Barça abans d'hora
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Busquets assenyala els seus dos possibles substituts al Barça
Notícia: Busquets assenyala els seus dos possibles substituts al Barça
Comparteix
En una entrevista, el capità culer creu que els espanyols Rodri i Zubimendi tenen qualitats similars a les seves, a banda de tractar altres temes rellevants
Jorginho Frello, jugador del Chelsea | Europa Press
El Barça ja negocia l’arribada del substitut de Busquets
Notícia: El Barça ja negocia l’arribada del substitut de Busquets
Comparteix
L'escollit és Jorginho, jugador el representant del qual s'ha reunit amb Mateu Alemany

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa