Món Esport
Asseguren que ja hi ha acord entre el Barça i el Leeds per Raphinha

L’extrem Raphinha està destinat a jugar en el Futbol Club Barcelona la temporada vinent. És sabut que el club blaugrana està interessat en els seus serveis. I ara, segons ha confirmat l’expert en el mercat de fitxatges Fabrizio Romano, el club blaugrana i el club al qual el jugador pertany, el Leeds, s’han posat d’acord.

Segons Romano, els britànics han acceptat la darrera oferta del Barça: 72 milions d’euros. De fet, estarien esperant que s’oficialitzi per acceptar-la. És un preu elevat, tenint en compte que el seu valor de mercat és, segons el portal Transfermarkt, de 45 milions d’euros. Això sí, el fort interès del Chelsea ha convertit les negociacions en una subhasta.

Per tant, el moviment seria imminent. Faltaria que la segona palanca econòmica blaugrana s’activés, com els mateixos dirigents van deixar clar a les presentacions dels nous fitxatges culers Franck Kessié i Andreas Christensen. D’aquesta manera, el Barça sumarà un extrem dret de qualitat a la seva plantilla i, previsiblement, afegirà competència a Ousmane Dembélé. El francès estaria a punt de firmar un nou contracte amb el club, després que el seu anterior hagi caducat i per tant que s’hagi convertit en un agent lliure.

La reunió entre Raphinha i l’entrenador del Leeds, clau

D’altra banda, el futbolista ha posat molt de la seva part per acabar de desencallar la situació. Segons ha informat el diari Sport, el davanter s’ha reunit amb el tècnic del Leeds, Jesse Marsch, per comunicar-li que la seva etapa al club britànic està acabada, que no té ganes de continuar-hi i que el seu desig és aterrar al Barça. No ha transcendit la resposta que ha rebut si bé posteriorment, en roda de premsa, el mateix Marsch ha assegurat que el futur del futbolista es resoldrà aviat, ja que “tot s’està movent molt ràpid”.

Les dades de Raphinha amb el Brasil i el Leeds

Per a Raphinha, doncs, serà el major repte en la seva carrera. Nascut a Porto Alegre, i ara amb 25 anys, es va formar a l’Avaí brasiler per fitxar pel Vitoria Guimaraes portuguès i passar per l’Sporting de Portugal i l’Stade Rennes francès, abans d’aterrar a l’esmentat Leeds. És internacional amb el Brasil. Amb la samarreta de la canarinha ha disputat nou partits. Ha fet tres gols i ha repartit dues assistències. I aquest darrer curs, primer amb el mític tècnic Marcelo Bielsa i després amb Marsch, en trenta-sis enfrontaments ha convertit onze dianes i ha fet tres passades de gol.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça i el United es reuneixen, amb De Jong a la rampa de sortida
Notícia: El Barça i el United es reuneixen, amb De Jong a la rampa de sortida
Comparteix
Dirigents del club britànic han estat enxampats a la capital catalana
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Notícia: Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Comparteix
El brasiler, a més, fa un diagnòstic de la situació actual de la xavineta i exposa les seves mancances
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
La premsa alemanya confirma el preu pel qual Lewandowski sortirà del Bayern
Notícia: La premsa alemanya confirma el preu pel qual Lewandowski sortirà del Bayern
Comparteix
Sky Sport assegura que el club bavarès el deixarà marxar a canvi de cinquanta milions d'euros
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça ja té rivals per fitxar Lewandowski i busca un acord amb el Bayern
Notícia: El Barça ja té rivals per fitxar Lewandowski i busca un acord amb el Bayern
Comparteix
El Bayern demana 60 milions per Lewandowski i rep l'interès del Chelsea i el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa