Món Esport
El Barça i el United es reuneixen, amb De Jong a la rampa de sortida

Dirigents del Futbol Club Barcelona i del Manchester United s’han reunit aquest dilluns a la capital catalana. Ho han fet just en un moment en el qual els rumors que situen Frenkie de Jong a l’equip britànic creixen. El jugador té un gran valor de mercat, una alta competència a la xavineta i enamora als red devils. Les postures estarien cada vegada més a prop perquè es completi el fitxatge. Ara, doncs, només faltaria que el protagonista decidís.

Concretament, el canal de Twitch Jijantes FC ha enxampat el CEO del club de la Premier League, Richard Arnold, i el seu director de futbol, John Murtough, mentre eren a Barcelona. A més, ha informat que s’han reunit amb els dirigents barcelonistes Mateu Alemany, Rafa Yuste y Jordi Cruyff. No ha transcendit el motiu de la trobada, si bé tot fa indicar que és per parlar sobre el futur de l’exjugador de l’Ajax.

Erik ten Hag podria haver convençut Frenkie de Jong

Fins fa poc, el migcampista era reticent a abandonar el Camp Nou. Pretenia seguir a Catalunya i triomfar-hi. Ara, però, podria haver canviat d’opinió. Cal recordar que el futbolista interessa a l’equip entrenat precisament per qui el va fer brillar fa unes temporades, el neerlandès Erik ten Hag. Va ser a l’Ajax que va dominar clarament el panorama nacional de la temporada 2018/2019 i que va brillar a Europa, havent assolit les semifinals de la UEFA Champions League.

De fet, aquell curs De Jong va tenir un rendiment tan alt que la major part dels grans equips del continent s’hi van fixar. Especialment intens va ser l’interès del Paris Saint-Germain. Això sí, el jugador va optar per fitxar per un Barça presidit aleshores per la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. Es van pagar 75 milions d’euros per ell, i estava destinat a marcar una època al club blaugrana. Però tres anys després, no ha acabat d’assolir una regularitat necessària. Ha tingut pics molt alts de futbol, però en ocasions fins i tot ha perdut la seva posició al camp.

Ara, doncs, és un moment cabdal per al seu futur. Si bé és un jugador que agrada a Xavi, l’interès del terrassenc per Bernardo Silva es tradueix al fet que no és indiscutible per a ell. Si l’internacional amb els Països Baixos decideix quedar-se, ningú podrà fer res en tant que té contracte fins 2026. Això sí: si accedeix a marxar, el United s’erigeix en el màxim favorit per contractar-lo de cara a la temporada 2022/2023.



Més notícies
Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Notícia: Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Comparteix
Es preveu que hi hagi novetats importants sobre els dos futbolistes durant els pròxims dies
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Laporta sorprèn revelant les intencions del Barça amb Frenkie de Jong
Notícia: Laporta sorprèn revelant les intencions del Barça amb Frenkie de Jong
Comparteix
Joan Laporta farà tot el que pugui per tal que el Barça es quedi Frenkie de Jong
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça i el Manchester United es posen d’acord per Frenkie de Jong
Notícia: El Barça i el Manchester United es posen d’acord per Frenkie de Jong
Comparteix
Catalans i anglesos ja han decidit el preu de traspàs del neerlandès
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
De Jong, a pocs dies de deixar un sac de diners, segons la premsa anglesa
Notícia: De Jong, a pocs dies de deixar un sac de diners, segons la premsa anglesa
Comparteix
'The Telegraph' esmenta que el Manchester United s'acosta més a De Jong amb una oferta de 80 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa