Món Esport
Revelen el pla del Barça per recuperar Messi

El retorn de Leo Messi al Futbol Club Barcelona podria servir al club blaugrana com una de les principals fonts ingressos en els pròxims anys. És una realitat que el Barça vol tornar a fitxar l’astre argentí, però és una operació complicada a causa de la situació actual del Barça. Tot i aquest fet, el Barça i Messi volen tornar a creuar els seus camins i que l’entitat vol la seva incorporació és una situació que es coneix des de fa mesos.

Més enllà de la part sentimental que provocaria veure Messi vestit de blaugrana un altre cop, segons explica Mundo Deportivo, el club assegura que tenir-lo representaria que l’argentí generaria entre el vint i el trenta per cent dels ingressos. En aquest sentit, l’entitat blaugrana es podria beneficiar de la incorporació de Leo Messi i estudia quin rèdit econòmic li podria treure a aquesta operació. Tot i això, el Barça és conscient que el fitxatge ha de ser viable dins el marc en el qual viu actualment el club. És per això que, tal com va explicar Gerard Romero, el Barça va presentar un pla de viabilitat a la Lliga per poder afrontar el fitxatge de Leo Messi.

El Barça busca ingressos per poder fitxar Leo Messi

Actualment, per tal de poder fer front a possibles nous fitxatges i també a l’arribada de l’astre argentí, el club està buscant la forma de generar ingressos. L’entitat necessita 200 milions d’euros tant amb ingressos com amb reducció de costos. Pel que fa a l’entrada de diners, tal com explica Sport, el Barça es planteja l’opció de vendre el 49% dels drets de Barça Studios, la plataforma audiovisual del club. Això comportaria l’entrada d’uns ingressos considerables que permetrien a l’entitat respirar més tranquil·la. A part d’això, el Barça també vol continuar reduint el pressupost de les seccions.

Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press

Messi per reduir danys

La incorporació de l’argentí podria servir al Barça en un context complicat en el qual esportivament ha de tornar a competir a Europa després de dues eliminacions consecutives a la fase de grups de la Champions League i de les desfetes davant l’Eintracht de Frankfurt i el Manchester United a l’Europa League. A més, l’arribada de Messi podria pal·liar els danys que provocarà el trasllat del primer equip masculí a Montjuïc durant una temporada i mitja per les obres que es duran a terme al Camp Nou. Segons revela Mundo Deportivo, el pla del club blaugrana és proposar-li un contracte de dos anys, per tant, Messi podria ser al Barça amb les obres del nou estadi gairebé finalitzades.



Més notícies
Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Leo Messi i la reflexió sobre el seu futur
Notícia: Leo Messi i la reflexió sobre el seu futur
Comparteix
En un anunci amb la marca Louis Vuitton, Leo Messi ha deixat entreveure com decidirà el seu futur
Messi i Ilaix celebren un gol amb el Barça | Europa Press
Dos jugadors que van fracassar al Barça poden contribuir al retorn de Messi
Notícia: Dos jugadors que van fracassar al Barça poden contribuir al retorn de Messi
Comparteix
Ilaix Moriba i Jean-Clair Todibo podrien deixar diners a la caixa blaugrana amb moviments de tercers
Leo Messi, cada vegada més a prop del Barça | Europa Press
Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Notícia: Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Comparteix
El conjunt blaugrana té prevista una rebaixa salarial que podria facilitar l'arribada de l'astre argentí
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça, a punt de fer un pas molt important pel fitxatge de Messi
Notícia: El Barça, a punt de fer un pas molt important pel fitxatge de Messi
Comparteix
El club blaugrana es reunirà amb LaLiga per explorar les possibilitats del retorn de l'argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa