Món Esport
Xavi hauria demanat el retorn de Messi al Barça

Nova bomba en clau de mercat de fitxatges del Futbol Club Barcelona. Després de la incorporació estel·lar del davanter polonès Robert Lewandowski o l’estat avançat de les negociacions amb el central francès Jules Koundé, el Barça prepara una nova operació que faria trontollar tot el món del futbol. Segons informa el diari Sport, Xavi Hernández, entrenador blaugrana, hauria demanat al president, Joan Laporta, el retorn de l’astre argentí Leo Messi. No seria una incorporació imminent, ja que al de Rosario li resta un any de contracte amb el París Saint-Germain (PSG), però el tècnic egarenc hauria demanat al club que es comencés a treballar en aquest moviment de cara a l’estiu de 2023, quan Messi podria tornar gratuïtament al Barça.

Xavi demana a Laporta que torni Messi i el Barça activa la maquinària

Cal recordar que el millor jugador de la història del club blaugrana va haver de marxar tot just fa un any a causa de la pèssima situació econòmica de la institució. Va ser un adeu molt traumàtic, ja que cap de les parts volia que es donés aquesta conclusió al pas llegendari de Messi pel Barça. Tanmateix, Laporta el va haver de deixar marxar i va anar al PSG. Tot i això, Xavi, que veu com l’entitat blaugrana s’està recuperant a passos de gegant, consideraria que el retorn de l’argentí de cara a l’any vinent seria la cirereta del pastís, sempre segons el diari Sport. De moment, Laporta ja ha aparegut públicament per assegurar que està “en deute” amb Messi i que li agradaria que es pogués acomiadar de l’afició com toca.

El PSG vol renovar Messi

Ara bé, els plans del PSG, ara per ara, són els contraris. El club francès vol renovar Messi durant una temporada més, és a dir, fins a 2024, i ja li ha presentat una oferta. Malgrat que l’adaptació de l’argentí a París ha estat molt dolenta i ha exhibit un nivell molt inferior al qual mostrava a can Barça, el PSG s’ha adonat que està ingressant milions i milions d’euros pel simple fet de tenir-lo a la plantilla. Poder posseir la davantera Neymar-Mbappé-Messi és un tresor per a l’entitat francesa. No obstant això, la resposta a aquesta proposta de renovació, de moment, ha estat negativa per part de l’argentí. L’astre de Rosario vol centrar-se a preparar bé el Mundial de Qatar de finals d’any i no vol sentir a parlar de plans de futur fins que no acabi.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
Laporta es disculpa públicament amb Messi i insinua el seu retorn
Notícia: Laporta es disculpa públicament amb Messi i insinua el seu retorn
Comparteix
Joan Laporta parla sobre el capítol de la sortida de Leo Messi del Futbol Club Barcelona
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG encara podria fer més mal al Barça amb Messi
Notícia: El PSG encara podria fer més mal al Barça amb Messi
Comparteix
El club francès vol renovar el contracte de l'argentí un any més, segons el diari Marca
Leo Messi, exjugador del Futbol Club Barcelona, durant el Trofeu Joan Gamper de l'any 2015 | FC Barcelona
La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Notícia: La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Comparteix
El club dedica a l'argentí publicacions molt nostàlgiques i afectuoses en les xarxes socials
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
El Barça, a punt de pagar una milionada per tancar el fitxatge de Koundé
Notícia: El Barça, a punt de pagar una milionada per tancar el fitxatge de Koundé
Comparteix
Barça i Sevilla acorden el preu del traspàs del futbolista que desitjava Xavi

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan de Sant Andreu a juliol 25, 2022 | 12:24
    Joan de Sant Andreu juliol 25, 2022 | 12:24
    Cert, Messi va ser un líder que va permetre que un equip fet a la seva mida i jugant amb el millor Messi, el Barça ho guanyés tot. Però quan el millor Messi és va acabar i no resultaven exitosses les jugades de tot un equip cap a ell, que va passar? Ens oblidarem dels jugadors impossats, i dels censurats? Qui està per sobre? Messi o el Barça? Ara que sembla que torna a haver-hi equip, o llençarem per un senyor que exigeíx tracte de Deu, essent un mortal?
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a juliol 25, 2022 | 16:32
    No volem inadaptats a Can Barça juliol 25, 2022 | 16:32
    Si de cas, abans de tornar, en Messi, que aprengui a comunicar-se en català. Aquest paio, que ha viscut més temps a Catalunya que al seu país d'origen, no ha tingut ni el detall d'aprendre la llengua del país que l'ha estat peixant de manera tan exagerada. Per postres, els botiflers de Vichy li van donar la creu de Sant Jordi!
  3. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a juliol 25, 2022 | 17:19
    Culer emprenyat. juliol 25, 2022 | 17:19
    Messi va abandonar el Barça voluntariament. Ara, si no està bé allà on és, que es foti. No volem mercenaris.
  4. Icona del comentari de: Guillem Josep Mangot a juliol 26, 2022 | 08:59
    Guillem Josep Mangot juliol 26, 2022 | 08:59
    Retour Leo Messi to FC Barcelona is like beginnen new age on school and grass to play football what everbody like it,hè is not 14 any more we need mirical to see good futball in the NOU CAMP in Barcelona!!?We need Blessing tobe again Number one on europ and rest on the world today ! I like him Only i hope that Leo Messi today is very good and off ! We need the best players on the field allways al you united on it field together.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa