Món Esport
Koundé revela la primera conversació que ha tingut amb Xavi

Jules Koundé ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Futbol Club Barcelona. El francès, molt somrient des del moment en el qual ha trepitjat la gespa del Camp Tito Vilanova, ha explicat en roda de premsa com es va gestar un fitxatge molt acarnissat, ja que el club blaugrana va tenir la ferotge competència del Chelsea, així com la seva primera conversació amb el tècnic culer, Xavi Hernández, des que la incorporació s’ha fet oficial.

Sobre això, el central ha reconegut que totes les conversacions que ha mantingut fins ara amb el tècnic, han estat “molt fluides”. “Des de sempre he sentit l’afecte i això és important per a mi, perquè és una etapa molt important”, ha afegit l’exjugador del Sevilla, abans de revelar què li ha demanat el terrassenc en termes esportius: “Que continuï fent el que vaig fer al Sevilla: que continuï sent agressiu i sortint amb la pilota des del darrere, que són les meves dues fortaleses. I compromís”.

El francès, a més, ha expressat que “se a quin equip arribo, el Barça és molt gran i exigent”. D’altra banda, ha valorat “l’afecte que he rebut des del primer moment per part del president, del club i de l’afició. Així que estic molt content i orgullós d’estar aquí. Arribo a un club molt gran i ambiciós. Jo també tinc molta ambició, i ganes de començar i afegir-me a l’equip per preparar-nos per anar al més alt”.

L’esforç de Koundé per aterrar al Barça

Sobre la competència que va haver entre l’entitat catalana i el Chelsea per signar el futbolista, aquest ha recalcat que va haver de fer esforç “simplement per esperar que el Barça pogués arribar a un acord amb el Sevilla. I quan vaig sentir que tot això era possible, vaig escollir el Barça. Era clar per a mi. És un club molt ambiciós. A més, la Lliga Espanyola m’agrada molt. No va ser cap esforç, perquè volia arribar aquí”.

Per tant, ha quedat clar que en aquest fitxatge, com en els anteriors, Xavi ha tingut un paper molt important. De fet, tal com ha reconegut el president culer, Joan Laporta, Koundé era “molt desitjat pel nostre entrenador, qui ha estat una persona insistent en la seva incorporació per reforçar la defensa”. La insistència de Xavi amb la junta i amb el jugador ha estat la clau per convèncer un dels millors centrals del món.



Més notícies
Jules Koundé, nou jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Notícia: Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Comparteix
El defensa central revela que una trucada de l'entrenador Xavi Hernández va ser decisiva
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Revelen tota la veritat del fitxatge de Koundé
Notícia: Revelen tota la veritat del fitxatge de Koundé
Comparteix
El director esportiu del Sevilla explica com van gestionar el moviment Barça i Chelsea
Jules Koundé, nou jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
La impactant clàusula de rescissió que el Barça posa a Jules Koundé
Notícia: La impactant clàusula de rescissió que el Barça posa a Jules Koundé
Comparteix
El Barça anuncia el fitxatge de Koundé i publica la seva clàusula de rescissió
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
Després de Koundé, el Barça té clar quin serà el pròxim fitxatge
Notícia: Després de Koundé, el Barça té clar quin serà el pròxim fitxatge
Comparteix
Mateu Alemany viatjarà a Londres per reunir-se amb el Chelsea i tancar la incorporació de César Azpilicueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa