Món Esport
Revelen tota la veritat del fitxatge de Koundé
  • CA

Jules Koundé és, per fi, jugador del Futbol Club Barcelona. L’entitat blaugrana va fer el passat dijous oficial el traspàs, després d’uns dies molt intensos de negociacions i rumorologia. I ara, el director esportiu amb el qual Joan Laporta ha negociat, Monchi, del Sevilla, ha fet un exercici de transparència i ha revelat tota la veritat del que ha esdevingut un dels moviments de l’estiu.

El dirigent del conjunt andalús ha reconegut que “a l’inici del mercat hi havia més pretendents que els que hi ha hagut al final. Al final, el Chelsea, que el darrer mes ens ha mantingut ocupats, s’ha quedat. Dijous passat vam arribar a un acord verbal amb el Chelsea i també amb el jugador. A l’últim instant, uns dubtes del Chelsea van fer que s’aturés tot el cap de setmana i per primera vegada que ens contacten des de Barcelona dilluns passat. No abans”.

Les vendes més importants del Sevilla

De fet, tal com ha expressat, el club català va fer “una oferta inferior al que preteníem. I després van arribar a una quantitat important”. Una quantitat que, segons l’expert en el mercat de fitxatges futbolístic Fabrizio Romano, és de 50 milions d’euros fixos, amb uns variables que no han transcendit si bé podrien assolir els deu milions d’euros. Per tant, aquesta “és la a venda més important de la història del club, no sols per la quantitat sinó pel temps”. En termes econòmics, els possibles 60 milions d’euros finals superen els 40 milions d’euros del Mònaco que el Sevilla va ingressar per Wissam Ben Yedder, els 37 milions de l’Atlètic de Madrid per Vitolo i els 35,9 i 35 milions que el Barça ha pagat per Clément Lenglet i Dani Alves (respectivament).

“L’oferta del Barça era millor que la del Chelsea”

Sobre la venda de Koundé, Monchi ha prosseguit reconeixent que “teníem l’espasa de Damòcles que li quedaven dos anys de contracte, i el proper estàvem morts. Hem estat capaços d’aconseguir unes xifres importants sense pagar ni intermediaris ni comissions. Ha estat una oferta molt bona. El mercat dictamina el valor del jugador. Les ofertes dels tres anys han estat entorn sempre a una quantitat (50 milions)”.

Per tant, ha reconegut que “teníem necessitat de vendre’l, amb tota tranquil·litat ho diem. Hem venut amb la millor oferta possible i al club que més ha apostat. Estic satisfet. Hem fet el que havíem de fer defensant els interessos del Sevilla. És veritat que al final el Chelsea hi ha volgut tornar, però l’oferta del Barça era millor que la del Chelsea. La millor oferta que hem rebut ha estat la del Barça”.



Més notícies
Jules Koundé, nou jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Notícia: Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Comparteix
El defensa central revela que una trucada de l'entrenador Xavi Hernández va ser decisiva
Jules Koundé, nou jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Notícia: Koundé explica quina ha estat la clau perquè hagi decidit fitxar pel Barça
Comparteix
El defensa central revela que una trucada de l'entrenador Xavi Hernández va ser decisiva
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
El Barça construeix la seva millor defensa dels últims anys
Notícia: El Barça construeix la seva millor defensa dels últims anys
Comparteix
L'arribada de Koundé suposa un salt qualitatiu i carismàtic necessari per batallar en les grans nits europees
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
Després de Koundé, el Barça té clar quin serà el pròxim fitxatge
Notícia: Després de Koundé, el Barça té clar quin serà el pròxim fitxatge
Comparteix
Mateu Alemany viatjarà a Londres per reunir-se amb el Chelsea i tancar la incorporació de César Azpilicueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa