Món Esport
Com veure la final de la Champions entre Chelsea i Barça
  • CA

I finalment, ha arribat el dia. El Barça es troba davant de la segona oportunitat de la seva història d’assolir el trofeu somiat per tots els clubs europeus: la UEFA Women’s Champions League. Després de guanyar la Lliga, ser a les semifinals de Copa i superar molts obstacles en competició europea, l’últim escull de les de Lluís Cortés serà el Chelsea. El club londinenc també ha guanyat la Premier League i serà un rival molt difícil de batre. Tanmateix, amb la gran feina que han realitzat les blaugranes des de la final perduda a Budapest el 2019, tenen molts números d’aconseguir la victòria.

El partit entre Chelsea i Barça es disputarà avui diumenge 16 de maig a les 21:00h a l’estadi Gamla Ullevi, a la ciutat sueca de Göteborg. A Catalaunya, es podrà veure en tres canals de televisió diferents, com són Barça TV, Esport3 i Gol TV. També es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web d’ElMón.cat i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Joan Vera.



Més notícies
Les jugadores del Barça | FCB
A les portes d’una final històrica
Notícia: A les portes d’una final històrica
Comparteix
El Chelsea és l'últim obstacle del Barça abans d'abraçar la glòria europea
BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 16; 8 Marta Torrejon during the UEFA Women’s Champions League against PSV at Johan Cruyff Stadium
AFP7 / Europa Press (Foto de ARCHIVO)
16/12/2020 ONLY FOR USE IN SPAIN
Les enormes diferències entre la Champions masculina i la femenina
Notícia: Les enormes diferències entre la Champions masculina i la femenina
Comparteix
Tot i ser el mateix torneig, algunes diferències entre categories són encara gegants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa