Filtrada la possible samarreta del Barça per a la temporada 2022-2023

S'aposta per un model tricolor

Que el futbol s’ha convertit en un negoci des de ja fa molts anys no se li escapa a ningú. Aquest fet provoca situacions surrealistes i gairebé ridícules en algunes ocasions, com per exemple que, quan encara estem a la temporada 2020-2021, ja s’hagi filtrat la samarreta de la temporada 2022-2023, sense que el club no hagi fet oficial ni la de l’any vinent, és a dir, la del 2021-2022.

En qualsevol cas, el portal especialitzat en equipacions de futbol Footy Headlines ha revelat quina podria ser la samarreta del Barça per d’aquí a dues temporades i el resultat és sorprenent. En un nou intent de revertir la lògica de les franges blaugrana, s’aposta per una equipació tricolor o fins i tot quatricolor, amb diverses franges verticals de colors blau clar, blau fosc i grana i un detall a la màniga de color beix.

Es desconeix encara com seran els pantalons o les mitgetes i, de fet, Footy Headlines adverteix que es tracta d’una aproximació. Ara bé, aquest portal és tot un referent pel que fa a les equipacions dels clubs de futbol i no s’acostuma a equivocar. Per al moment, aquesta samarreta genera opinions molt contradictòries a les xarxes socials, des d’un amor incondicional, fins a gent que no pot ni veure-la.

Més informació

Nou comentari