Món Esport
Donen per fet el primer fitxatge d’hivern del Barça
  • CA

El mercat de fitxatges s’obrirà el pròxim dia 1 de gener. No és cap novetat que el Barça està desesperat en què s’obri el període de traspassos per tal de poder reforçar la seva plantilla. La posició que més interès tenen a reforçar tant l’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, com el seu president, Joan Laporta, és la davantera. Ara mateix, el primer equip blaugrana compta amb tres baixes en aquesta demarcació: Ansu Fati, Memphis Depay i Martin Braithwaite. A més, la retirada del ‘Kun’ Agüero suposa la pèrdua definitiva d’un dels integrants de la davantera culer.

La directiva del Barça ja fa un temps que es mou amb l’objectiu de tancar algunes incorporacions com abans millor. Sens dubte, qui ha sonat amb més força per reforçar la davantera blaugrana és el jugador del Manchester City Ferran Torres. L’interès del club català per aquest atacant és total i el futbolista veu amb molt bons ulls vestir la samarreta blaugrana. No obstant això, Joan Laporta quedava pendent de trobar la fórmula per convèncer la directiva citizen de deixar sortir el jugador per tal de fer realitat aquesta incorporació.

Doncs, La Sexta assegura que el Barça ja tindria un acord amb el Manchester City dues setmanes abans que s’obri el mercat d’hivern. La quantitat que pagaria el club blaugrana per incorporar Ferran Torres són 50 milions més cinc en variables. El periodista Gerard Romero informava fa pocs dies que l’equip anglès havia taxat el jugador en 60 milions, però el Barça no estava disposat a pagar més de 45. Tots dos clubs podrien haver rebaixat les seves pretensions per tal d’arribar a un acord que sigui beneficiós per ambdues parts. El Manchester City podria sortir guanyant en fer caixa per un jugador que no sembla imprescindible per Pep Guardiola i l’equip blaugrana milloraria considerablement la seva davantera.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Joan Laporta suma dos davanters a la llista de possibles reforços
Notícia: Joan Laporta suma dos davanters a la llista de possibles reforços
Comparteix
Dos jugadors del Manchester United podrien fitxar pel Barça al mercat d'hivern
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé emprenya el Barça pocs dies abans de poder marxar del club
Notícia: Dembélé emprenya el Barça pocs dies abans de poder marxar del club
Comparteix
El francès ha plantat el club en dos actes d'aquesta setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa