Món Esport
Dembélé emprenya el Barça pocs dies abans de poder marxar del club
  • CA

El davanter del Barça Ousmane Dembélé acaba contracte el juny del 2022. Per tant, el futbolista té permís legal per negociar amb qualsevol club a partir del dia 1 de gener. Fins i tot, el francès es podria comprometre a fitxar per algun altre equip durant els sis mesos previs a l’extinció del seu contracte. La directiva del Barça fa dies que està força molest amb el jugador, ja que encara no ha accedit a allargar el seu contracte amb l’entitat blaugrana. Ara, sembla que l’empipada del club amb el davanter ha augmentat per l’actitud del jugador durant els últims dies.

Ousmane Dembelé va decidir no assistir a l’acte de comiat del ‘Kun’ Agüero en què el davanter va anunciar la seva retirada. A més, el francès tampoc va formar part de l’expedició del primer equip que va visitar l’Exposició de l’Espai Barça. Aquestes dues absències per part de l’extrem haurien molestat bastant a la directiva barcelonista segons el diari Sport.

Qui sí que sembla satisfet amb el rendiment i l’actitud de Dembélé és l’entrenador del Barça, Xavi Hernández. El tècnic blaugrana va assegurar en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Elx que creu que el francès seguirà vestint la samarreta blaugrana i que és un jugador molt important pel club: “Vaig parlar amb ell i sóc positiu. És feliç i té ganes de continuar. Li falta gol per marcar la diferència, però ens està aportant molt”.

Tot i que Dembélé encara no ha renovat, sembla evident que el Barça no el castigarà sense jugar tal com va fer amb Ilaix Moriba el passat estiu. El francès és un dels pals de paller de l’equip de Xavi Hernández en l’actualitat i la seva participació és clau pel futur dels blaugranes aquesta temporada. Per tant, ni el tècnic ni la directiva culer contemplarien l’opció d’apartar el jugador.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a desembre 18, 2021 | 20:03
    El Tito Cruyff desembre 18, 2021 | 20:03
    Clar que sí, a una estrella com el Timbalé no es pot molestar!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa