Món Esport
Ferran Torres encara no pot ser inscrit, però Dani Alves sí
  • CA

El director de l’Àrea de Futbol del Barça, Mateu Alemany, ha explicat, durant la presentació de Ferran Torres, que el davanter valencià encara no podrà ser inscrit, ja que l’entitat blaugrana ha superat el límit salarial marcat per la Lliga. D’aquesta manera, Alemany deixa clar que el Futbol Club Barcelona s’ha arriscat i “ha fet una excepció”, però també diu que “tenim el convenciment que el podrem inscriure abans del diumenge”. Per tant, l’objectiu del club i del mateix futbolista és poder debutar a la Supercopa de la setmana vinent. De fet, Ferran s’ha mostrat molt tranquil al respecte, perquè, diu, sap que “el Barça hi està treballant”.

A més a més, el president Joan Laporta, al costat d’Alemany, ha confirmat que Dani Alves podrà ser inscrit sense cap problema i de forma imminent: “Ho farem entre avui i demà”. D’aquesta manera, i ja que Xavi també ha confirmat que el lateral dret brasiler ja ha sortit de l’aïllament per haver donat positiu per Covid-19, s’espera que pugui redebutar com a blaugrana en el partit de Copa contra el Linares del 5 de gener.

Finalment, Alemany també ha tractat un dels temes més complicats per al club actualment, que es tracta de la renovació d’Ousmane Dembélé. Si bé ara fa uns dies semblava que tot estava encaminat, les negociacions amb els seus representants s’han trencat de cop per les altes i surrealistes exigències dels agents. El director de l’Àrea de Futbol no ha ocultat que les coses s’han torçat, però ha insistit en què la voluntat de l’entitat blaugrana és arribar a bon port: “Ells saben que volem que es quedi”. Ara bé, també ha dit que “la situació no es pot allargar gaire”, amb la qual cosa ha confirmat que demanen una resposta ràpida al jugador. En cas que sigui negativa, podria quedar-se a la graderia fins al final de temporada.



Més notícies
Joan Laporta i Ferran Torres | FC Barcelona
Laporta destaca la importància de fitxar futbolistes catalanoparlants
Notícia: Laporta destaca la importància de fitxar futbolistes catalanoparlants
Comparteix
El president del Barça ha participat de la roda de premsa de presentació de Ferran Torres
Ferran Torres, amb la samarreta del Barça | FC Barcelona
Ferran Torres posa data al seu debut en la seva presentació amb el Barça
Notícia: Ferran Torres posa data al seu debut en la seva presentació amb el Barça
Comparteix
El davanter valencià assegura que la seva lesió evoluciona favorablement i que vol tornar a jugar imminentment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa