Món Esport
Ferran Torres posa data al seu debut en la seva presentació amb el Barça
  • CA

Ferran Torres ha estat presentat com a nou jugador del Futbol Club Barcelona en un acte amb públic al Camp Nou, on s’ha aprofitat la celebració del tradicional entrenament de portes obertes d’inicis d’any per ajuntar dues alegries per als culers que s’han apropat a l’estadi de Les Corts. Ferran, de la mateixa manera que ha ocorregut amb les darreres incorporacions que ha tancat el Barça, ha saltat a la gespa vestit de blaugrana i al costat del president Joan Laporta. Tots dos han dirigit un missatge d’optimisme i motivació als aficionats de la graderia.

Tanmateix, el moment més interessant de l’acte ha estat la roda de premsa del futbolista, on també ha estat acompanyat per Laporta, a més a més de Rafa Yuste, vicepresident primer, i Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol. Pel que fa a les paraules del jugador, cal destacar que, malgrat que ha arribat lesionat, ha assegurat que “la recuperació va molt bé” i ha situat el seu debut la setmana vinent, quan es disputi la Supercopa, o “fins i tot abans”. Això sí, els passos previs hauran de ser l’alta mèdica i, el més important, la inscripció a la Lliga, tot i que el jugador valencià s’ha mostrat molt tranquil al respecte.

Ferran s’ha descrit a ell mateix com a davanter “polivalent”, cosa que, ha dit, “ajuda els entrenadors”. Justament respecte a això ha explicat que el tècnic egarenc Xavi Hernández ha estat clau per entendre el seu fitxatge: “Quan em va trucar, em van entrar moltes ganes de venir”. Tot i això, també ha elogiat el català Pep Guardiola, de qui ha dit que és “un dels millors entrenadors del món” i, a més a més, ha destacat que ha après moltíssim al seu costat durant aquest any i mig que ha estat a Manchester sota les seves ordres al City.

Positiu per coronavirus

Hores després de la seva presentació s’ha conegut que ha donat positiu per coronavirus, cosa que no hauria d’endarrerir el seu debut, però sí que podria provocar més contagis, com els de Laporta, Yuste o Alemany, que han estat al seu costat. Pedri González, també lesionat, és l’altre positiu del Barça.



Més notícies
Xavi Hernández, a Son Moix | FC Barcelona
Xavi es desfà en elogis cap a Luuk de Jong i Ter Stegen
Notícia: Xavi es desfà en elogis cap a Luuk de Jong i Ter Stegen
Comparteix
L'entrenador egarenc ha analitzat la victòria del Barça contra el Mallorca
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Ter Stegen, heroi del Barça a Mallorca
Notícia: Ter Stegen, heroi del Barça a Mallorca
Comparteix
Una aturada impressionant de l'alemany al minut 93 ha permès al Barça sumar els tres punts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa