Món Esport
Ter Stegen, heroi del Barça a Mallorca
  • CA

El Barça ha sumat els tres punts a Mallorca gràcies a un gol de Luuk de Jong i una aturada miraculosa de Ter Stegen. El porter alemany ha estat l’heroi del partit amb una aturada miraculosa al minut 93. Jaume Costa ha fet una rematada de volea i en boca de gol quan Mateu Lahoz estava a punt de xiular el final del partit. Son Moix ja s’aixecava per celebrar el gol, però Ter Stegen ha allargat la mà amb una força desmesurada i ha desviat la pilota amb el seu avantbraç. Una intervenció completament espectacular.

El Mallorca no ha inquietat el meta blaugrana pràcticament en tot el partit i no ha fet cap xut amb massa perill fins al minut 93. Però Ter Stegen ha respost al moment que més el necessitava el seu equip. Quan la pilota s’ha aturat després d’aquesta gran aturada de l’alemany, diversos companys han anat ràpidament a abraçar el teutó. Un cop s’ha acabat el partit, tots els jugadors del Barça han abraçat Ter Stegen deixant palès que el seu porter ha estat l’autèntic heroi del partit.

Aquesta aturada suposa una gran notícia per a l’afició blaugrana. El porter del Barça estava al centre de les crítiques després de no aconseguir rendir al màxim nivell durant aquesta temporada. Ter Stegen ha estat un dels jugadors més qüestionat al present curs. Sobretot, després de la derrota per 3 a 0 de l’equip de Xavi Hernández al camp del Bayern Munic i el partit del Barça davant l’Elx al Camp Nou.

Fins i tot, s’havia arribat a parlar que Ter Stegen ja no era imprescindible per a l’equip blaugrana i que la direcció esportiva podia buscar-li una sortida. Després d’uns primers mesos de temporada molt durs, el porter alemany ha començat l’any de la millor manera i ha regalat tres punts al Barça que permeten que l’equip de Xavi Hernández es col·loqui a tan sols un punt de la zona Champions.



Més notícies
Luuk de Jong celebra un gol | FC Barcelona
El Barça de Xavi s’imposa a les baixes i marca el to ideal del 2022 (0-1)
Notícia: El Barça de Xavi s’imposa a les baixes i marca el to ideal del 2022 (0-1)
Comparteix
Els blaugranes guanyen el Mallorca a Son Moix en el primer partit de l'any
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé podria marxar del Barça per mitjà d’un intercanvi
Notícia: Dembélé podria marxar del Barça per mitjà d’un intercanvi
Comparteix
El club blaugrana podria vendre aquest gener al francès perquè no marxi gratis a l'estiu

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tanaclara a gener 03, 2022 | 09:28
    Tanaclara gener 03, 2022 | 09:28
    Bravoooo!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa