El Barça es refà de la derrota europea amb un triomf contra el cuer (4-0)

El FC Barcelona ha vençut l’Alhama El Pozo a l’Estadi Johan Cruyff a la dotzena jornada de la Lliga F. Les murcianes són les darreres classificades i han estat una víctima perfecta per a un Barça que arribava dolgut per la derrota de dimecres passat a Munic. Tot i això, la distància hauria pogut ser molt superior, però les catalanes han estat força desencertades de cara a porteria. L’entrenador blaugrana ha realitzat diversos canvis a l’onze inicial, pensant en els duels que venen. Les culers han protagonitzat un partit seriós i a la primera meitat s’han posat per davant amb gols de Claudia Pina i Salma Paralluelo. La segona ha fet un golàs amb una falta llunyana. A la represa, Bruna Vilamala ha pogut fer un gol que ha estat especial per a ella, però també per als fidels aficionats culers. Asisat Oshoala ha culminat la golejada amb el quart i definitiu gol. Per altra banda, el Llevant Les Planes ha tornat a guanyar després de sis jornades sense fer-ho. Ho ha aconseguit al camp d’un rival directe, l’UDG Tenerife, amb un solitari gol d’Irina Uribe (0-1).

Claudia Pina i Salma avancen les culers

Les blaugranes sabien que calia oblidar la desfeta europea d’entre setmana a Munic i tornar a agafar moral amb una victòria a la lliga. Jonatan Giráldez ha volgut donar descans a les futbolistes més habituals, pensant en els importants duels de UEFA Champions League que hi ha a l’horitzó. Marta Torrejón i Laia Codina han format parella de centrals, mentre Bruna Vilamala ha començat d’inici a la sala de màquines, una gran notícia per a l’afició. Ben aviat, al minut 4, Claudia Pina ha enviat al fons de la xarxa una precisa passada de Lucy Bronze. Les culers no han deixat d’atacar i han perdonat moltes ocasions, sobretot Asisat Oshoala. Al minut 31, Paralluelo ha clavat una falta a l’esquadra de la porteria defensada per Laura Martínez, augmentant la distància al marcador. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Bruna Vilamala, lluitant per una pilota | @fcbfemeni

Bruna i Oshoala marquen per arrodonir el partit

A la segona meitat, les blaugranes han dominat amb comoditat, conscients de l’avantatge al marcador. No obstant això, al minut 57, Bruna Vilamala ha fet el tercer amb una gran acció individual. La jove blaugrana torna a marcar un gol després de la seva llarga lesió. Amb la diana de la tranquil·litat les culers han baixat una marxa i s’han permès un joc més pla, reservant forces per als compromisos europeus. Al minut 67, les visitants s’han quedat amb una jugadora menys, per l’expulsió de Zaira Sánchez, per doble targeta groga. Les catalanes ho han aprofitat per fer el quart gol, obra d’Oshoala. El Barça ha decidit no fer més sang i amb el 4 a 0 s’ha arribat al final del matx. Dijous vinent, Benfica-Barça.

El Llevant Les Planes trenca la mala ratxa a Tenerife (0-1)

Després de sis derrotes consecutives, el Llevant Les Planes s’ha retrobat amb la victòria. Les catalanes han guanyat contra l’equip que té just al davant, l’UDG Tenerife. El conjunt dirigit per Ferrán Cabello n’ha tingut prou amb un solitari gol d’Irina Uribe a la mitja hora de joc per imposar-se i aconseguir un triomf vital per revertir la mala dinàmica i agafar oxigen. La setmana vinent, les barcelonines tenen una nova oportunitat per sumar els tres punts: contra el Vila-real a casa.

Geyse Ferreira, jugadora del Barça femení | FC Barcelona
El Barça femení pateix la primera derrota de la temporada a Munic (3-1)
Notícia: El Barça femení pateix la primera derrota de la temporada a Munic (3-1)