Món Esport
El Barça femení pateix la primera derrota de la temporada a Munic (3-1)

Ha saltat la sorpresa. El Futbol Club Barcelona femení ha caigut derrotat en la seva visita al Bayern de Munic en la quarta jornada de la fase de grups. Ha suposat, doncs, la primera derrota del curs de les dones de Jonatan Giráldez. Han tingut més arribades, però les bavareses han tingut més precisió. Han marcat dos gols en els primers deu minuts, mitjançant Buhl i Magull, i això ha acabat sent una llosa per a les culers. En la segona meitat, Schuller ha sentenciat, i Geyse Ferreira ha fet el gol de l’honor.

Com s’ha dit, les alemanyes han començat amb una tromba ofensiva. Quan encara entraven aficionats a l’Allianz Arena, Buhl ha rebut una bona centrada de Lohmann, que havia aprofitat una pèrdua blaugrana en la sortida de la pilota, i ha creuat la pilota tot batent Sandra Paños. Quan les visitants intentaven reaccionar, amb una combativa Crnogorcevic, ha caigut el segon gol. En aquesta ocasió, Schuller ha centrat i ha definit Magull.

El Barça s’ha acabat reposant, tot demostrant el seu gran caràcter. Però no ha trobat la via del gol. I Schuller ha acabat marcant el seu gol. Aquest cop Magull ha assistit. Cop definitiu. Quedava mitja hora, però la distància al marcador era quilomètrica. Geyse ha robat una pilota a la portera rival i ha marcat el gol.

El resultat ha estat una passa enrere, però evidentment es podia permetre. El Barça continua liderant el seu grup de la Champions. AIxò sí, el Bayern les ha empatat, amb nou punts. Per tant, en les dues properes jornades, contra el Rosengard i el Benfica, caldrà obtenir els sis punts per acabar de segellar el primer lloc.



Més notícies
Aitana Bonmatí, durant el Barça-Bayern | FC Barcelona
El Barça femení doma el Bayern en el retorn al Camp Nou (3-0)
Notícia: El Barça femení doma el Bayern en el retorn al Camp Nou (3-0)
Comparteix
Les blaugranes deixen l'accés a la següent fase de la Champions pràcticament fet
Aitana Bonmatí i Fridolina Rolfo celebren el primer gol del Barça contra el Rosengard | FC Barcelona
La princesa Aitana és més poderosa que setze vikingues (1-4)
Notícia: La princesa Aitana és més poderosa que setze vikingues (1-4)
Comparteix
El Barça s'imposa a un combatiu Rosengard a la segona jornada de la Champions, amb un doblet de la catalana i un altre de Mariona Caldentey
Aitana Bonmatí celebra el seu gol contra el Benfica | Europa Press
El Barça inicia la reconquesta d’Europa amb una nova governadora (9-0)
Notícia: El Barça inicia la reconquesta d’Europa amb una nova governadora (9-0)
Comparteix
Les blaugranes presenten la seva candidatura a la Champions amb una golejada d'escàndol al Benfica i la brillantor de la princesa Aitana, que eclipsa la baixa de la reina Alexia
Irene Paredes, durant un entrenament del Barça | FC Barcelona
Reacció contundent del Barça femení a l’homofòbia del Mundial de Qatar
Notícia: Reacció contundent del Barça femení a l’homofòbia del Mundial de Qatar
Comparteix
Irene Paredes, Sandra Paños i Fridolina Rolfö han alçat la veu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa