Nova golejada i rècord històric del Barça femení (7-0)

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha tornat a sumar una victòria molt contundent a la Lliga F després de golejar l’altre equip català de la categoria, el Llevant Les Planes (7-0). Asisat Oshoala ha estat la gran protagonista del partit, amb un hat-trick, però també cal destacar l’aportació de jugadores com Ana-Maria Crnogorcevic, que ha fet un doblet, o Clàudia Pina, que no ha marcat, però ha estat molt encertada en atac. Aquesta victòria, a més a més, és molt especial, ja que el Barça s’ha convertit en el primer equip professional de futbol que arriba a les cinquanta victòries consecutives. La FIFA no té constància de cap cas similar. El que més s’hi apropa és l’Olympique de Lió femení, que en va aconseguir quaranta-sis entre 2011 i 2014.

La crònica del Barça-Llevant Les Planes

Pel que fa al partit en qüestió, el Llevant Les Planes no ha tingut cap mena d’opció contra el Barça. Les blaugranes s’han fet molt fortes a l’Estadi Johan Cruyff i s’han avançat al marcador ja al minut vuit per no parar d’encadenar gols durant tot el duel. El cert és que el resultat podria haver estat menor si la portera Doris Bacic hagués estat més encertada. La jugadora del Llevant Les Planes ha sortit molt assenyalada del partit, ja que fins a quatre de les set dianes de les blaugranes han estat responsabilitat seva directament. És a dir, eren gols perfectament evitables i ella mateixa s’ha acabat introduint la pilota al fons de la porteria o ha reglat segones oportunitats a les jugadores del Barça de manera incomprensible. De nou, s’ha posat de manifest la gran diferència entre les culers i els altres equips de la Lliga.

Doris Bacic, portera del Llevant Les Planes | FC Barcelona

Ousmane Dembélé, exjugador del Barça, celebrant el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
Dembélé es vesteix de Ronaldinho i posa el Barça a les semis de Copa (1-0)
Notícia: Dembélé es vesteix de Ronaldinho i posa el Barça a les semis de Copa (1-0)