Món Esport
LaLiga impedeix al Barça que inscrigui Gavi al primer equip

El Futbol Club Barcelona no podrà complir el seu objectiu principal en aquest mercat de fitxatges d’hivern. L’entitat blaugrana volia fer constar el nou contracte del migcampista andalús Pablo Gavi de manera oficial, però LaLiga ha impedit que el jugador sigui inscrit al primer equip del Barça. El club havia enviat recentment tota la documentació per poder dur a terme aquest procés, però l’organisme dirigit per Javier Tebas ha respost l’entitat culer amb una negativa. Així doncs, Gavi mantindrà fitxa del filial, com a mínim, fins al pròxim mercat de fitxatges d’estiu.

Gavi, renovat però no inscrit

Cal recordar que el Barça i Gavi van arribar a un acord de renovació el passat mes de setembre. Totes dues parts van pactar una ampliació del contracte que els vincula fins a l’any 2026, amb el corresponent augment salarial i una clàusula de rescissió de fins a mil milions d’euros, la qual impedeix, de manera virtual, que cap club se’l pugui endur sense negociar abans amb l’entitat blaugrana. Aquest contracte, però, encara no pot figurar de manera oficial a LaLiga, perquè el Barça continua tenint greus problemes de límit salarial i això fa que no es puguin inscriure noves fitxes.

Gavi, durant un escalfament amb el Barça | Europa Press
Gavi, durant un escalfament amb el Barça | Europa Press

El malson del límit salarial torna a atacar el Barça

L’estiu passat el Barça va activar diverses palanques econòmiques per poder dur a terme moviments al mercat de fitxatges. Tanmateix, LaLiga ha bloquejat aquesta opció, així que el club haurà de tornar a fer malabarismes per poder complir els seus objectius. La venda de Memphis Depay a l’Atlètic de Madrid i la retirada de Gerard Piqué han donat oxigen al club, però no ha estat suficient per poder inscriure la nova fitxa de Gavi. El club té els mateixos problemes amb el contracte de Ronald Araujo i les renovacions d’Alejandro Balde i Iñaki Peña.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: josep a gener 25, 2023 | 16:58
    josep gener 25, 2023 | 16:58
    la lliga es diu tebas?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa