Món Esport
Ibrahimovic elogia Messi però critica els seus companys a l’Argentina

Zlatan Ibrahimovic, jugador del Milan i exjugador del Futbol Club Barcelona, ha parlat del recent i històric triomf de la selecció argentina. En una entrevista a France Inter, el suec ha elogiat la peça vital de l’equip, Leo Messi, amb qui va coincidir un curs a Can Barça, però ha criticat durament els seus companys a l’albiceleste.

Estic preocupat pels jugadors de l’Argentina, perquè ells no guanyaran res més. Messi ho ha guanyat tot i serà recordat, però la resta es va portar malament i això no es pot respectar. Això ho dic com a professional d’alt nivell. Per mi és un senyal que van guanyar una vegada, però no ho tornaran a fer”, ha expressat, concretament.

Si bé no ha esmentat a què es referia, tot fa indicar que ho feia a l’actitud que els pupils de Lionel Scaloni van tenir en l’eliminatòria contra els Països Baixos, de la qual va transcendir una imatge en la qual, després de guanyar la tanda de penals, Nicolás Otamendi, Leandro Paredes i companyia van tenir gestos cap als integrants de l’oranje. El Dibu Martínez també ha tingut gestos molt polèmics.

Elogis d’Ibrahimovic per a Messi i Mbappé

D’altra banda, tornant a la figura de Messi, el també exjugador del Paris Saint-Germain ha apuntat que “Messi és considerat el millor de la història i serà recordat per guanyar el Mundial de Qatar”. També ha tingut paraules per a una altra de les estrelles del PSG, Kylian Mbappé, que va ser el màxim anotador de la Copa del Món: “Ho sento per Mbappé, perquè marcar quatre gols en una final i no guanyar-la és molt trist. Però ja va guanyar un Mundial i en guanyarà un altre. No estic preocupat per Mbappé”.

Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món després de la final guanyada contra França | Europa Press
Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món després de la final guanyada contra França | Europa Press

Ibrahimovic és una de les veus més contundents del futbol. Sempre acostuma a deixar titulars. Especialment recordada és la seva etapa a Can Barça. Va signar l’estiu de 2009 pel conjunt entrenat llavors per Pep Guardiola, però la seva relació amb el de Santpedor va anar empitjorant fins que la seva relació va posar fi l’estiu següent, el de 2010. Ibrahimovic va acabar sent suplent en diversos partits importants, i quan va jugar va tenir un paper secundari en detriment de Messi, però això no impedeix que mantingui una admiració per l’argentí.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ciutadà a gener 26, 2023 | 07:26
    Ciutadà gener 26, 2023 | 07:26
    Realment el comportament de molts jugadors argentins va ser deplorable i amb una total manca d'esportivitat. Un pèssim exemple pels joves esportistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa