El Barça mostra caràcter i pateix contra un Llevant ambiciós (2-1)

El Llevant arribava a l’Estadi Johan Cruyff com a cinquè classificat de la Lliga F, a només dos punts del segon, l’Atlètic de Madrid. Les jugadores entrenades per José Luis Sánchez Vera havien fet bons partits a les darreres jornades i avui han demostrat que són un equip molt ben treballat. Ara bé, avui s’han trobat al davant un Barça que compta tots els partits d’aquesta temporada per victòries. Les blaugranes han quallat un matx molt seriós, conscients que el rival d’avui era exigent. A la primera meitat, Ingrid Engen ha obert la llauna, amb un bon cop de cap a la sortida d’un córner. Geyse Ferreira ha tingut un parell d’ocasions per augmentar l’avantatge, però ha estat Aitana Bonmatí qui ha fet el segon amb un bon xut des de fora l’àrea. Just abans del descans, el Llevant ha escurçat distàncies amb un cop de cap d’Alba Redondo. A la represa, les blaugranes no han pogut fer cap més gol, i han patit a les últimes jugades per poder conservar els tres punts.

Una primera meitat molt moguda

Jonatan Giráldez ha optat avui per donar la titularitat a Mariona Caldentey, Crnogorcevic i Geyse Ferreira en atac. Precisament aquesta última ha estat la jugadora més incisiva del Barça a la primera meitat, tot i que sense massa encert. Al minut 15, una bona pilota penjada l’ha aprofitat Ingrid Engen, avui titular al mig del camp, per fer el primer gol del partit. Les blaugranes s’han esperonat amb el gol i han buscat el segon, que no ha arribat fins al minut 41, quan Aitana Bonmatí ha enviat al fons de la xarxa un potent xut amb la cama esquerra. Semblava un partit plàcid per a les blaugranes, però just després del gol d’Aitana, la visitant Alba Redondo ha retallat diferències amb un bon cop de cap. Amb el 2 a 1 s’arribava al descans.

Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení | Europa Press

El Barça no ha pogut sentenciar el matx

Just començar la segona part, Geyse Ferreira ha fallat una ocasió molt clara, sola sense portera. No ha estat el millor partit de la brasilera i Giráldez ha decidit substituir-la per Salma Paralluelo, -qui ha debutat- poc després de l’hora de partit. Precisament Paralluelo ha provat la porteria defensada per Maria Valenzuela, amb un parell de bons xuts que ha refusat la portera ‘granota’. El Llevant ha aconseguit incomodar molt el joc de les culers, amb un meritori treball defensiu. Ofensivament, no han tingut massa presència, més enllà d’alguna acció a pilota aturada, però han pogut minimitzar molt les armes d’atac de les blaugranes. Amb el 2 a 1 s’ha arribat al final del partit i les blaugranes ja pensen en el derbi del dijous vinent, contra el Llevant les Planes.

El Llevant Les Planes cau contra l’Sporting Huelva (1-2)

El conjunt dirigit per Ferran Cabello s’ha vist sorprès per l’Sporting Huelva a casa. Les catalanes no han trobat resposta al bon treball col·lectiu de les andaluses, que s’han imposat merescudament. Al minut 16, la sueca Amanda Edgren ha fet el primer gol per a les visitants. El Llevant ha intentat escurçar diferències, però al minut 62, Sofia Hagman ha encarrilat el duel per a l’Sporting Huelva. Mari Paz ha pogut fer un gol per a les locals al temps afegit, però ja ha estat massa tard per poder capgirar el resultat. Dijous vinent, derbi: Llevant les Planes-Barça.

Les jugadores del Barça i l'Athletic Club | Europa Press
El Barça resol a la segona part i el Llevant Les Planes suma un punt valuós
Notícia: El Barça resol a la segona part i el Llevant Les Planes suma un punt valuós