El Barça resol a la segona part i el Llevant Les Planes suma un punt valuós

Dissabte positiu per al futbol femení català. El FC Barcelona ha aconseguit vèncer a un dels camps més difícils de la Primera Iberdrola, el de l’Athletic Club de Bilbao (0-3). El Llevant Les Planes, per la seva banda, ha sumat un punt molt meritori davant el Llevant valencià, actual segon classificat (1-1). Ara bé, cap dels dos resultats ha estat exempt de patiment: les blaugranes han hagut d’esperar a la segona part per guanyar a Lezama i les de Les Planes han hagut de fer mans i mànigues per conservar el punt fins al final.

El Barça suma tres punts a Lezama (0-3)

A la primera meitat, el Barça no ha realitzat el seu millor joc. Un Athletic molt seriós i ben plantat no permetia a les catalanes fer triangulacions amb fluïdesa i amb el resultat inicial s’ha arribat al descans. A la represa, les culers s’han llevat la son de les orelles i han anat a pel partit. Ben aviat, al minut 49, Claudia Pina ha culminat una bona jugada per fer el primer gol del matx. Deu minuts més tard, la brasilera Geyse Ferreira ha fet el segon, després d’una gran jugada individual de Graham Hansen. El tercer i definitiu gol ha arribat a poc més de cinc minuts pel final, quan Mariona Caldentey ha col·locat amb precisió un xut des de la frontal de l’àrea.

Les jugadores del Barça femení fan pinya | FC Barcelona

El Llevant Les Planes empata contra el seu homònim (1-1)

Les catalanes rebien aquest matí el Llevant valencià al Municipal Les Planes. Les granotes són actualment segones i les locals han quallat un gran partit. Després d’una primera meitat molt seriosa, a la represa s’han avançat les visitants, al minut 61, gràcies a un gol de Mayra Tatiana Ramírez. Lluny d’abaixar els braços, el Llevant Les Planes ha buscat l’empat i ha arribat de seguida: al minut 69, Irina Uribe -que havia entrat al descans- ha igualat el matx. Les locals han aguantat la resta del partit i han aconseguit sumar un punt molt important, que, momentàniament, les situa quartes.

Jorge Vilda, seleccionador femení espanyol, durant l'Espanya-Estats Units | Europa Press
La forta esbroncada de l’afició espanyola a Vilda, seleccionador femení
Notícia: La forta esbroncada de l’afició espanyola a Vilda, seleccionador femení