El Barça suma una nova victòria i el Levante Las Planas punxa a Madrid

La jornada de futbol femení pels equips catalans ha deixat dos resultats ben diferents. I és que, durant el migdia del dissabte, el Levante Las Planes ens va deixar la primera derrota des de la seva arribada a la màxima competició en l’àmbit estatal, en un duel contra el Madrid Club de Futbol Femení que va acabar amb el resultat de 3 gols a 1. Les catalanes, que van sumar els primers tres punts de la història del club a la Liga F, van començar bé la primera part, donant la sorpresa amb un gol d’Irina Uribe al minut 13. No obstant això, tot i haver aguantat el resultat durant la primera hora de partit, el Madrid va ser capaç de remuntar l’enfrontament amb dos gols de Racheal i un de penal de Mónica Hickmann. Les de la capital sumen dues victòries i estan empatades amb el Barça i l’Atlètic de Madrid.

La crònica del Villarreal – Barça (1-4)

La jornada del diumenge ens ha deixat un partit força interessant entre el Villarreal i el Futbol Club Barcelona. Les jugadores entrenades per Jonatan Giráldez han gaudit de les millors oportunitats de gol i el resultat ha reflectit la superioritat blaugrana. Primer, una falta propera a la mitja lluna, ha acabat suposant el 0-1. Mapi León ha fet un xut molt potent amb la cama esquerra per tal que la pilota travesses la línia de gol sense que la portera tingués oportunitat d’aturar la pilota al minut 26. A partir d’aquell moment, el Barça ha estat superior al seu rival durant tota la primera part, però no ha aconseguit marxar al descans amb un resultat més espaiat.

Oshoala ha fet el segon i, poc després, el Villarreal ha retallat la diferència

Un cop han tornat les jugadores al terreny de joc, el Barça no ha trigat a generar una ocasió clara de gol per Oshoala. La nigeriana ha rebut una passada a l’espai per tal de quedar-se en situació d’un contra un que ha acabat superant a la portera amb un toc subtil. Una vaselina amb molta classe (0-2). No obstant això, el Villarreal ha reaccionat i ha trobat fortuna amb un gol de Rocío García que ha caçat una pilota refusada pel Barça i que ha estat a punt d’aturar Sandra Paños sota pals (1-2).

Claudia Pina i un gol en pròpia porteria de Lara Mata han sentenciat el partit

El partit ha quedat emocionant després del gol del Villarreal, ja que la diferència era de només un gol. Però el Barça ha tirat d’experiència per gestionar el joc i no permetre que el Villarreal tingués opció a empatar. A més a més, Cláudia Pina ha estat l’autora del tercer gol del Barça que ha donat, de nou, la tranquil·litat a l’equip dirigit per Jonatan Giráldez i, finalment, un gol en pròpia porteria de Lara Mata ha acabat per sentenciar un partit que permet que les jugadores blaugranes acabin la segona jornada de Lliga en la primera posició.