Món Esport
El Barça domina i executa una vegada més el Reial Madrid (0-4)

El Barça guanyant al Reial Madrid, això sí que s’ha convertit en un clàssic. Les blaugranes han tornat a superar amb autoritat a les blanques a la Ciutat Esportiva Alfredo Di Stéfano. Les jugadores de Jonatan Giráldez s’han imposat en totes les facetes del joc, demostrant que, ara mateix, estan a anys llum del Madrid. Un inici demolidor ja ha insinuat que les culers anirien a totes. Ana-Maria Crnogorcevic ha aprofitat una centrada de Patri Guijarro per fer el primer, just començar el partit. Abans del descans, Guijarro augmentava l’avantatge. Misa, la portera del Reial Madrid, ha estat enorme, evitant una golejada més gran. Just començar la segona meitat, Aitana Bonmatí ha fet el tercer gol del matx. Deu minuts abans del final, una jugada enrevessada dins l’àrea ha acabat amb el quart i definitiu gol de Fridolina Rolfo. Per altra banda, el Llevant Les Planes ha caigut golejat a Sevilla (5-0) i no surt de la mala dinàmica.

Inici incontestable del Barça

El Barça ha sortit al terreny de joc en mode “piconadora”. Les blaugranes han volgut guanyar sense generar dubtes i s’ha notat. Al minut 2, Patri Guijarro ha estavellat una pilota al travesser, amb un bon cop de cap. Era un avís que el primer gol estava al caure: al minut 4, Crnogorcevic ha rematat suaument amb el cap una centrada precisa de Guijarro i ha posat el 0 a 1 al marcador. A la jugada següent, la mateixa davantera suïssa ha tingut el segon, però Misa ha aturat amb encert l’u contra u. A partir d’aquí, el Madrid s’ha centrat un pèl més i ha començat a tenir més la pilota, tot i que sense arribades perilloses, més enllà d’una badada de Lucy Bronze que gairebé acaba en gol d’Esther. El Barça ha dominat la possessió i, just abans del descans, Patri Guijarro ha fet el segon aprofitant un rebot dins l’àrea.

Les jugadores del Barça, celebrant un gol | @fcbfemeni
Les jugadores del Barça, celebrant un gol | @fcbfemeni

Sentència a la segona part

La segona meitat ha començat amb una clara ocasió de Crnogorcevic per fer el tercer. Amb més encert, la suïssa hauria pogut acabar el partit amb un triplet de gols. Al minut 52, Aitana Bonmatí ha marcat a plaer dins l’àrea, tot i que el xut ha tocat en una defensa blanca. Amb el 0 a 3, les blaugranes han començat a jugar amb total comoditat. El Reial Madrid s’ha acostat a la porteria defensada per Sandra Paños, però no hi ha hagut perill real més enllà d’un xut al pal de Claudia Zornoza. Misa ha estat, amb diferència, la millor jugadora del Reial Madrid. La portera canària ha salvat fins a quatre ocasions molt clares del Barça, que haurien augmentat la golejada. Al minut 80, Rolfö ha aprofitat un rebot dins l’àrea per culminar la golejada. Amb el 0 a 4 ha acabat el primer clàssic de la temporada.

El Llevant les Planes rep un dur correctiu a Sevilla (5-0)

Les jugadores de Ferrán Cabello s’han vist superades en tot moment per un Sevilla que les ha avançat a la classificació. Al descans, el Llevant ja perdia per 2 a 0, amb gols de Debora García i de Yasmin Mrabet, en pròpia porteria. A la represa, lluny de treure el peu de l’accelerador, les andaluses han anat a cercar més gols: Amanda Sampedro, Cristina Martín-Prieto i Jessica Martínez han culminat la golejada. Les catalanes estan en un mal moment, ja que porten tres derrotes consecutives i les sensacions no són bones. Tocarà canviar la dinàmica el pròxim dia 20 de novembre a casa, contra el sempre perillós Atlètic de Madrid.



Més notícies
El trofeu de la UEFA Women's Champions League | Europa Press
El Barça femení ja coneix els rivals de la fase de grups de la Champions
Notícia: El Barça femení ja coneix els rivals de la fase de grups de la Champions
Comparteix
El Bayern de Munic és el contrincant més temible, mentre que també hi ha el Rosengard i el Benfica
Jorge Vilda, durant un partit de la selecció espanyola femenina | Europa Press
La convocatòria de la selecció espanyola femenina continua creant polèmica
Notícia: La convocatòria de la selecció espanyola femenina continua creant polèmica
Comparteix
Vilda no ha inclòs cap de les jugadores 'rebels', però ha convocat una futbolista del Barça lesionada
Jugadores del FC Barcelona durant el derbi català | FC Barcelona
El Barça goleja al derbi català contra el Llevant Les Planes (0-4)
Notícia: El Barça goleja al derbi català contra el Llevant Les Planes (0-4)
Comparteix
Les blaugranes continuen amb la bona ratxa de victòries després de guanyar el primer derbi català de la temporada
Aitana Bonmatí, celebrant un gol | Europa Press
El Barça mostra caràcter i pateix contra un Llevant ambiciós (2-1)
Notícia: El Barça mostra caràcter i pateix contra un Llevant ambiciós (2-1)
Comparteix
Les blaugranes han sabut patir contra un equip molt combatiu que no ha posat les coses gens fàcils

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa