Món Esport
El Barça bat el rècord d’entrades venudes en un partit de futbol femení

El Futbol Club Barcelona ha assolit un rècord històric que pot marcar un abans i un després en el futbol femení. Després que recentment l’entitat blaugrana anunciés que el clàssic dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League contra el Reial Madrid es jugaria al Camp Nou, els culers han respost de forma abismal i, quan no ha passat ni una setmana des que les entrades s’han posat a la venda, ja s’han exhaurit tots els tiquets. De fet, els mateixos aficionats del Barça van ser els que van demanar que aquest duel es jugués a l’escenari principal del barcelonisme i la forma amb la qual han contestat a la crida blaugrana demostra l’entrega dels culers per aquest equip.

Això, més enllà de ser una fita molt important per al club, també suposa un rècord en la història del futbol femení. Fins al moment, el partit amb més assistència havia estat la final del Mundial del 1999, la qual va reunir fins a 90.125 a l’estadi Rose Bowl de Passadena per veure un Estats Units-Xina. El Camp Nou, però, té un aforament de gairebé 100.000 espectadors, cosa que farà que se superi el rècord vigent del partit de futbol femení amb més assistents.

Ara bé, aquí s’hi ha de posar un asterisc. Cal tenir en compte la pandèmia de la Covid-19 i la seva evolució, que si empitjora i fa reduir l’aforament dels estadis, impedirà que aquesta fita sigui possible. El club, de moment, ha venut totes les entrades possibles, però actualment només pot entrar el 70% de públic al Camp Nou, cosa que deixaria fora uns 30.000 aficionats. El partit, però, és al març, i des d’ara fins aleshores poden haver canviat molt les coses, probablement cap a bé, segons evolucionen els indicadors de la pandèmia amb la variant òmicron.



Més notícies
Les futbolistes del Barça, celebrant un dels gols de Lieke Martens | FC Barcelona
Lieke Martens i el Barça esmolen les dents abans de dos partits clau (5-0)
Notícia: Lieke Martens i el Barça esmolen les dents abans de dos partits clau (5-0)
Comparteix
Les de Jonatan Giráldez apallissen l'Sporting de Huelva amb una actuació estelar de l'holandesa i en el retorn d'Alèxia Putellas
Aitana Bonmatí, jugadora del Barça | FC Barcelona
El Barça femení tanca una renovació clau, però se li complica una altra
Notícia: El Barça femení tanca una renovació clau, però se li complica una altra
Comparteix
Aitana Bonmatí continuarà fins al 2025, però Jenni Hermoso podria marxar al Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa