Món Esport
El Barça femení tanca una renovació clau, però se li complica una altra
  • CA

El Barça femení ha anunciat la renovació de la migcampista Aitana Bonmatí fins a l’any 2025. El contracte d’aquesta futbolista finalitzava el pròxim mes de juny. La directiva blaugrana no estava gens disposada a deixar marxar a una jugadora formada a La Masia i que és absolutament clau al primer equip culer tot i tenir tan sols 23 anys.

Aitana Bonmatí ja ha guanyat quatre Copes, dues Lligues, una Champions League i una Supercopa d’Espanya durant les cinc temporades que ha jugat amb el primer equip del Barça. La migcampista ja suma set gols i cinc assistències en aquesta temporada. A més, la jugadora blaugrana acumula un total de 38 dianes i 29 passades de gol des de la seva arribada al màxim nivell del futbol femení.

Les declaracions d’Aitana Bonmatí just després de signar el seu nou contracte deixen palès el seu compromís amb l’equip blaugrana: “He decidit quedar-me on més feliç sóc. Aquest club m’ho ha donat tot en l’àmbit esportiu i personal. Espero que els tres anys que tinc al davant al Barça siguin tan bonics com els deu que porto aquí”.

La mala notícia en clau blaugrana són les complicacions en la renovació de Jenni Hermoso. Aquesta davantera suma deu gols al present curs i ha estat la màxima golejadora de les últimes tres lligues i de la darrera edició de la Champions League. L’atacant finalitza contracte l’any vinent i el Reial Madrid estaria molt interessat en la seva situació segons el diari AS. El club blanc vol fer un salt de qualitat a la seva secció femenina i pretén fer fitxatges d’alt nivell per tal d’aconseguir-ho. Un d’aquests noms és el de Jenni Hermoso i un altre és el de la capitana de l’Atlètic de Madrid, Laia Alexandri. Actualment, el Reial Madrid és sisè a la Lliga Iberdrola, una posició que no sembla satisfer les pretensions del seu president, Florentino Pérez.



Més notícies
RDT, durant el partit a Mestalla | RCD Espanyol
L’Espanyol tanca l’any amb una victòria èpica (1-2)
Notícia: L’Espanyol tanca l’any amb una victòria èpica (1-2)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han remuntat el gol inicial del València a les acaballes del partit
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
L’última carta del PSG per retenir Mbappé
Notícia: L’última carta del PSG per retenir Mbappé
Comparteix
El club parisenc aprofitarà els mesos de marge abans de l'eliminatòria de Champions contra el Madrid per convèncer el jugador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa