El Barça goleja el Granadilla en l’estrena a la Lliga (5-0)

El Barça ha començat la Lliga Iberdrola amb molt bon peu en vèncer el Granadilla per 5 a 0. Les blaugranes han encarrilat el partit a la primera part gràcies a un doblet de Bruna Vilamala. Les culers han ofert un festí al Johan Cruyff a la segona meitat, on han ampliat diferències gràcies als gols d’Alexia, Patri Guijarro i Claudia Pina.

El partit ha començat amb un petit ensurt pel Barça. Un manca d’entesa entre Sandra Paños i Mapi León ha estat a punt d’acabar en un gol en pròpia porteria de la defensa blaugrana. Poc després, Alexia Putellas ha disposat de dues grans ocasions per obrir el marcador. Primer, la davantera ha rematat alt en rebre una centrada de Mariona. Poc després, Alexia ha rebut la pilota dins l’àrea gràcies a una bona connexió amb Aitana Bonmatí, però el xut de l’atacant ha marxat alt.

L’encarregada d’avançar l’equip de Jonatan Giráldez ha estat finalment Bruna Vilamala. Irene Paredes ha servit una passada en profunditat per Aitana, que s’ha endinsat dins l’àrea després d’un gran control i ha fet la passada de la mort per l’extrem. Bruna només ha hagut d’empentar la pilota per fer l’1 a 0. Abans del descans, la jugadora de Sant Vicenç de Torelló ha signat el doblet. Mariona ha realitzat una gran passada entre línies a Bruna Vilamala, que ha fet el segon gol amb un xut creuat.

El Barça ha sentenciat el partit només començar el segon temps per mitjà d’Alexia. Guijarro ha fet una centrada des de la dreta i Crnogorcevic ha assistit amb el cap a la millor jugadora d’Europa, que ha rematat dins l’àrea petita per fer el tercer. Tot i haver assegurat els tres punts, l’equip blaugrana no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha seguit buscant la porteria rival fins al final.

Al minut 68, Melanie ha servit un córner, Alexia ha pentinat la pilota i Patri Guijarro ha rematat al segon pal per fer el quart gol. Claudia Pina ha culminat la golejada al tram final del partit. La davantera ha caçat un refús de la defensa després d’un xut d’Alexia per fer el 5 a 0 a porteria buida.