El Barça continua imparable a la Champions i posa peu i mig als quarts (4-0)

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha escombrat el TSG 1899 Hoffenheim a la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes han tornat a completar un partit excels, en el qual les alemanyes no han tingut cap mena de possibilitat de fer res per disputar l’encontre i han marxat escaldades de l’Estadi Johan Cruyff (4-0). Amb aquesta victòria, l’equip de Jonatan Giráldez es fa fort a la primera plaça del Grup C, amb nou punts, i ja té l’accés als quarts de final gairebé garantit. Només un autèntic desastre sense precedents i sense explicacions podria comportar l’eliminació de les blaugranes d’aquesta Lliga de Campions.

El cert és que el Barça ha deixat encarrilat el partit des del minut cinc, quan Jenni Hermoso ha aconseguit la primera diana. Bones notícies per a la davantera madrilenya, que a poc a poc es va retrobant amb el camí del gol. La seva gran amiga Alèxia Putellas ha sentenciat el duel a la mitja hora de joc, quan amb un doblet ha posat un 3-0 al marcador que ja ha estat impossible d’assumir per a les alemanyes. A la segona meitat, Marta Torrejón ha acabat de rematar el rival amb un gol al minut 75. La mala notícia ha estat que Asisat Oshoala s’ha retirat del terreny de joc donant mostres de problemes físics.

Les dades del partit són aclaparadores i mostren la grandíssima diferència entre les blaugranes i el Hoffenheim. Si bé el Barça ha llançat fins a 31 tirs a la porteria rival, d’entre els quals fins a 13 han anat entre els tres pals, les alemanyes no n’han fet ni un. Un desequilibri tan esfereïdor que fins i tot es podria arribar a considerar que desvirtua aquesta prestigiosa competició, on les de Jonatan Giráldez no han trobat rival ara per ara.