La Federació de Penyes del Barça demanarà l’ajornament de les eleccions

Considera que cal buscar la màxima participació possible i que les circumstàncies sanitàries, marcades per les restriccions governamentals, ho impedeixen

La Federació de Penyes del Barça demanarà al president de la comissió gestora del club blaugrana, Carles Tusquets, que s’ajornin les eleccions a la presidència, segons ha avançat la Cadena SER. Considera que cal buscar la màxima participació possible i que les circumstàncies sanitàries, marcades per les restriccions governamentals, ho impedeixen.

Sempre segons el mateix mitjà, el president de la Federació de Penyes, Toni Guil, enviarà la petició entre aquest dilluns i demà dimarts. Cal remarcar que els estatuts del Barça no contemplen aquesta possibilitat i que, tal com va succeir amb el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu, caldrà que la Generalitat de Catalunya sigui la que prengui la decisió de no celebrar la jornada democràtica.

El pròxim 15 de gener, cal recordar, hi ha una reunió prevista entre el Barça i el Govern per acabar de decidir si se celebren les eleccions i, en cas afirmatiu, quin és el protocol definitiu a seguir.

Més informació

Nou comentari