Agustí Benedito abandona la cursa electoral

L’aspirant a la presidència del Barça anuncia que no ha assolit el nombre de signatures necessàries per convertir-se formalment en candidat

Agustí Benedito ha anunciat que no ha assolit el nombre de signatures necessàries per convertir-se formalment en candidat a les eleccions del Barça i s’ha convertit en el primer aspirant a la presidència a abandonar la cursa. No acudirà a l’Auditori 1899 a presentar les butlletes de suport que ha recollit a les sis de la tarda, hora en la qual havia estat citat per la comissió gestora.

“La recollida de butlletes de suport s’ha realitzat en mig d’una pandèmia, amb les limitacions de desplaçament i contacte personal que se’n deriven, a més d’haver coincidit amb dates complicades de festes i amb el temporal viscut aquest últim cap de setmana“, ha explicat en un comunicat Benedito, que no podrà presentar-se a les seves terceres eleccions. Tot i això, el precandidat ha volgut agrair “els nombrosos suports rebuts fins aquest mateix dilluns” i reconèixer “l’esforç de totes les persones voluntàries que han estat fins a darrera hora recollint unes firmes que finalment no han estat suficients”.

A banda de Benedito, Pere Riera també ha confessat públicament que no arribarà als 2.257 avals. En el seu cas, però, sí que es desplaçarà al Camp Nou per entregar les signatures que ha pogut recollir. D’aquesta forma, la cursa electoral a la presidència del Barça ja compta amb dos participants menys.

Més informació

Nou comentari