Món Esport
La Federació obre expedient a Piqué per haver dit que els àrbitres són del Madrid
  • CA

Malgrat estar lesionat, Piqué no podria estar més d’actualitat en el món del futbol. La seva entrevista amb el youtuber DjMaRiiO ha aixecat molta polseguera després d’haver defensat que era “normal” que els àrbitres xiulessin a favor del Reial Madrid. El Comitè de Competició de la Reial Federeació Espanyola de Futbol ha estudiat aquestes declaracions i li ha obert un expedient que haurà de resoldre un jutge.

Piqué, doncs, podria ser sancionat per haver assegurat que hi ha un posicionament dels col·legiats favorable a un equip. Concretament, el central del Barça va dir: “El Reial Madrid ha estat l’equip més beneficiat històricament. No ho dic jo, un exàrbitre va dir fa poc que el 85% eren merengues. ¿Com no xiularan a favor del Madrid? Inconscientment, però és normal que siguin més partidaris d’un bàndol si és el seu. Respecto la seva feina i sé que ho intenten fer el millor possible, però en un moment de dubte, triaran el seu equip”.

Les declaracions de Piqué s’emmarquen en un ambient distès i no es tracta de cap comunicat oficial o roda de premsa. A més a més, el darrer matís en el qual defensa la tasca dels àrbitres i mostra el seu respecte podria acabar alleugerint la sanció que se li pot acabar aplicant.

Se l’espera aviat

Una de freda i una de calenta, perquè Gerard Piqué també és el protagonista del dia per una bona notícia. El central català ha tornat a publicar una imatge des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i tot sembla indicar que es troba en la fase final de la seva recuperació.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Gerard Piqué es burla dels caps de llista de Ciutadans i Vox, i Carrizosa li respon
Notícia: Gerard Piqué es burla dels caps de llista de Ciutadans i Vox, i Carrizosa li respon
Comparteix
El central del Barça ha reaccionat al debat electoral de TV3
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué avergonyeix públicament Víctor Font
Notícia: Piqué avergonyeix públicament Víctor Font
Comparteix
El futbolista li demana que no utilitzi la seva imatge per fer campanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa