Món Esport
Eto’o assegura que estava per sobre de Messi quan jugava al Barça
  • CA

L’exjugador del Barça, Samuel Eto’o, ha concedit una entrevista a ESPN, on ha sorprès amb una de les seves declaracions. El mític davanter blaugrana ha assegurat que “a la meva època, jo no jugava amb Messi, ell jugava amb mi. És totalment diferent”.

El periodista que realitzava l’entrevista havia preguntat a Eto’o sobre què creia que pot aprendre Ansu Fati de Messi, tenint en compte que el camerunès també ha jugat amb l’argentí. Davant d’això, l’exblaugrana ha volgut rectificar l’entrevistador per deixar clar que ell era la màxima estrella del Barça durant la seva estança al club tot i la presència de l’argentí.

L’arribada de Samuel Eto’o al Barça va coincidir amb el salt al primer equip de Leo Messi l’any 2004. Durant les cinc temporades en què van compartir vestuari tots dos jugadors, el club blaugrana va guanyar tres lligues, una Copa, dues Champions, dues supercopes d’Espanya i un Mundial de Clubs.



Més notícies
Messi, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
S’endarrereix la renovació de Messi
Notícia: S’endarrereix la renovació de Messi
Comparteix
El diari Sport assegura que no s'anunciarà fins al mes d'agost
Memphis Depay, durant un entrenament | FC Barcelona
Memphis: “Tinc moltíssimes ganes de jugar per a Messi”
Notícia: Memphis: “Tinc moltíssimes ganes de jugar per a Messi”
Comparteix
El futbolista neerlandès ha estat presentat al Camp Nou

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor, emprenyat. a juliol 28, 2021 | 14:21
    Víctor, emprenyat. juliol 28, 2021 | 14:21
    Eto'o fou persona amigable i un grandíssim jugador i sempre estarà als nostres cors culers. Ara bé, no porta enlloc avui el fer comparacions que sovint esdevenen odioses. Gràcies, Samuel per tot el que has estat i representes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa