S’endarrereix la renovació de Messi

El diari Sport assegura que no s'anunciarà fins al mes d'agost

Ningú no va dir que això fos fàcil i el serial de l’estiu, la renovació de Leo Messi amb el Barça, segueix estrenant capítols a l’altura de les expectatives. Ara, després que tant l’Esportiu com l’Sport asseguressin aquest mes que l’anunci era qüestió de dies i que tindria lloc a mitjan juliol, el segon mitjà canvia la seva versió i afirma que no es donarà a conèixer fins al mes d’agost.

Sempre segons l’Sport, el Barça ha citat Messi a començar la pretemporada amb l’equip el dia 2 d’agost, a la vegada que el Kun Agüero, Emerson Royal i Ronald Araujo, els altres futbolistes que van disputar la Copa Amèrica. Per tant, el club calcula que a principis del mes vinent es podria anunciar aquesta renovació tan esperada. Cal tenir en compte que les vacances de l’argentí, la necessitat de rebaixar la massa salarial i la complexitat del contracte estan endarrerint els tempos.

Les darreres informacions oficials del Barça sobre aquest tema són les declaracions de Joan Laporta a la presentació de Memphis Depay. Es va mostrar molt prudent i no va voler donar la renovació de Messi per feta, si bé va recordar, per enèsima vegada, que la intenció de les dues parts és allargar la vinculació de l’argentí amb el club de la seva vida. Laporta ho va descriure com un “somni”, però no va voler avançar més detalls.

Més informació

Comentaris

  Pia Almoina Juliol 26, 2021 12:31 pm
  Aquest pobre noi es jubila de forma prematura i no podrà rebre la pensió completa... Algú hauria de fer quelcom per ajudar aquest individu i la seva família, de què viuran ara ?
  ton c. Juliol 26, 2021 3:36 pm
  doncs sap que, si no pot renovar pel Barça i ha de marxar, gràcies pels moments inoblidables que ens ha fet viure amb el futbol, i adèu, algún día haurà de ser l´últim.
  No volem inadaptats a Can Barça Juliol 26, 2021 9:47 pm
  El Barça no hauria de renovar Messi fins que no presenti un certificat C-1 de coneixement de llengua catalana. És una vergonya que un club com el Barça que diuen que "és més que un club" estigui farcit de tècnics i jugadors inadaptats que no parlen la llengua del país

Nou comentari