Món Esport
L’estratègia de Víctor Font per lluitar fins a l’últim vot
  • CA

Víctor Font, candidat de Sí al futur a la presidència del Barça, s’ha posat en contacte amb un soci a través de Twitter per resoldre-li personalment els seus dubtes respecte a les eleccions del pròxim diumenge 7 de març. L’usuari Roger Montoliu ha publicat una piulada en la qual expressava que no es decidia entre Font i Joan Laporta i el mateix empresari de Granollers s’ha ofert a trucar-li per poder-lo convèncer.

També ha rebut una resposta del perfil oficial de la candidatura de Sí al futur en la qual li han explicat que “Víctor Font no té cap problema en trucar-te si fa falta” i ell mateix ho ha confirmat: “Correcte!”.

Tanmateix, altres usuaris de Twitter i socis del Barça han intervingut en aquesta conversa per queixar-se de l’actitud de Font, ja que ells no han rebut aquesta trucada encara que l’hagin demanat. “Suposo que hi ha socis i socis” o “Jo encara espero que em truqui tot i que ho vaig demanar… i això que porto 40 anys de soci” són alguns dels comentaris que s’han pogut llegir en aquesta curiosa discussió.



Més notícies
Laporta i Sala-i-Martin, amb una papereta | @JoanLaportaFCB
Sala-i-Martin acusa Víctor Font de mentider
Notícia: Sala-i-Martin acusa Víctor Font de mentider
Comparteix
L'economista català ha justificat la proposta d'emissió de bons de Laporta
Giró, Freixa i Font, durant el debat | Palco23
Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Notícia: Font compara un membre de la candidatura de Laporta amb Goebbels
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' ha carregat contra Jaume Giró en el debat econòmic electoral

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa