L’estratègia de Víctor Font per lluitar fins a l’últim vot

El candidat de 'Sí al futur' s'ofereix a trucar a socis per resoldre els seus dubtes

Víctor Font, candidat de Sí al futur a la presidència del Barça, s’ha posat en contacte amb un soci a través de Twitter per resoldre-li personalment els seus dubtes respecte a les eleccions del pròxim diumenge 7 de març. L’usuari Roger Montoliu ha publicat una piulada en la qual expressava que no es decidia entre Font i Joan Laporta i el mateix empresari de Granollers s’ha ofert a trucar-li per poder-lo convèncer.

També ha rebut una resposta del perfil oficial de la candidatura de Sí al futur en la qual li han explicat que “Víctor Font no té cap problema en trucar-te si fa falta” i ell mateix ho ha confirmat: “Correcte!”.

Tanmateix, altres usuaris de Twitter i socis del Barça han intervingut en aquesta conversa per queixar-se de l’actitud de Font, ja que ells no han rebut aquesta trucada encara que l’hagin demanat. “Suposo que hi ha socis i socis” o “Jo encara espero que em truqui tot i que ho vaig demanar… i això que porto 40 anys de soci” són alguns dels comentaris que s’han pogut llegir en aquesta curiosa discussió.

Més informació

Nou comentari