Món Esport
El Barça ja sap les condicions pel fitxatge de Haaland
  • CA

El jugador del Borussia Dortmund Erling Haaland és un dels futbolistes més desitjats pels grans clubs del futbol europeu. La situació actual del Barça i els seus problemes de cara a porteria fan que el gran somni dels aficionats blaugranes sigui la incorporació del davanter noruec. Evidentment, l’entitat barcelonista tindrà molts competidors en la lluita per fitxar aquest jugador. La pluja d’ofertes per incorporar Haaland començarà, segurament, el pròxim estiu. No obstant això, la directiva blaugrana ja sap les condicions que s’han de complir perquè aquest jugador vesteixi la samarreta del Barça després que el president culer, Joan Laporta, es reunís la passada setmana amb l’agent de l’atacant, Mino Raiola.

La primera d’aquestes condicions és que el Barça jugui la Champions League segons el diari Sport. Haaland ha brillat en aquesta competició fent 23 gols als 19 partits que ha disputat. A més, és un dels millors davanters del món i, per tant, considera que ha de disputar la competició de club més prestigiosa del planeta. El noruec ha quedat eliminat d’aquesta competició amb el Borussia Dortmund en la fase de grups aquesta temporada. Val a dir que el davanter tan sols va poder disputar tres dels sis partits d’aquesta ronda a causa d’una lesió.

D’altra banda, el Barça també haurà de complir les exigències econòmiques que reclama Mino Raiola pel fitxatge del jugador. El preu de la clàusula de rescissió de Haaland està entre els 75 i els 90 milions d’euros segons la premsa alemanya. Aquesta xifra no és gaire desorbitada si tenim en compte que es tracta d’un jugador d’alt nivell. Però a aquesta quantitat s’han d’afegir els 40 milions de comissió que demana Mino Raiola per aquest fitxatge i els 20 que li pertoquen al pare del futbolista segons la Cadena SER.

A banda d’això, el Barça hauria d’assumir el salari del jugador. El representant de Haaland va demanar un sou de 50 milions anuals al PSG el passat estiu i no sembla que aquesta xifra s’hagi rebaixat. Per tant, l’única cosa evident és que el club blaugrana no ho tindrà pas fàcil per dur a terme el fitxatge d’aquesta estrella Mundial.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé emprenya el Barça pocs dies abans de poder marxar del club
Notícia: Dembélé emprenya el Barça pocs dies abans de poder marxar del club
Comparteix
El francès ha plantat el club en dos actes d'aquesta setmana
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Joan Laporta suma dos davanters a la llista de possibles reforços
Notícia: Joan Laporta suma dos davanters a la llista de possibles reforços
Comparteix
Dos jugadors del Manchester United podrien fitxar pel Barça al mercat d'hivern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa