Cas Eric Garcia: Guardiola estén la mà al Barça

L’entrenador del Manchester City, obert a negociar el traspàs del central aquest hivern

Eric Garcia vol fitxar pel Barça. Li hagués agradat aterrar al Camp Nou l’estiu passat, ho faria encantat durant el mercat de fitxatges d’hivern, que encara no s’ha tancat, i, evidentment, està disposat a arribar al club blaugrana amb la carta de llibertat a partir del pròxim 30 de juny, quan acaba contracte amb el Manchester City. A l’Etihad Stadium ja fa temps que tenen clar que el central català no vol signar un nou contracte amb ells i que, en conseqüència, l’han donat per perdut.

En declaracions facilitades pel mateix City, Pep Guardiola ha valorat que “estic bastant segur que Garcia marxarà a final de temporada”, encara que també ha obert la porta a la possibilitat que fitxi pel Barça els pròxims dies. “Això depèn dels clubs. Ja veurem què passa”, ha dit. Les paraules del de Santpedor, i més tenint en compte que han estat difoses pel club anglès, deixen clar que a Manchester estan disposats a negociar un traspàs per evitar que el defensa marxi amb la carta de llibertat d’aquí a pocs mesos.

Una operació complicada

Tot i que Guardiola ha estès la mà, que el jugador té moltes ganes de canviar d’aires i que Koeman el considera necessari per reforçar la plantilla i poder lluitar per tots els objectius, en la reunió de la setmana passada entre el president de la comissió gestora culer, Carles Tusquets, i els tres candidats a les eleccions –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– es va prendre la decisió ferma d’esperar al mes de juny per incorporar Eric Garcia. No hi ha res definitiu, però han de canviar molt les coses perquè el Barça faci l’esforç econòmic abans que es tanqui el mercat de fitxatges d’hivern.

Més informació

Nou comentari