Món Esport
Agüero podria arribar lliure al Barça
  • CA

El davanter argentí del Manchester City Sergio ‘Kun’ Agüero hauria estat ofert a diversos candidats i precandidats a la presidència del Barça durant les darreres setmanes, segons ha informat el diari barceloní Mundo Deportivo. El futbolista, que actualment milita a l’equip anglès sota la batuta de Pep Guardiola, finalitza contracte amb els citizens aquest estiu i no tindria la intenció de renovar amb el conjunt britànic. Per tant, arribaria lliure.

Si aquesta informació és certa, pot significar un autèntic punt d’inflexió pel que fa a la situació del capità blaugrana, Leo Messi, amb la seva renovació. El 10 del Barça i el Kun Agüero són amics íntims i això podria convèncer Messi per allargar la seva vinculació amb el club culer. Tots els candidats a la presidència somien amb renovar l’argentí i aquesta podria acabar sent una peça clau al respecte.

Agüero està vivint una de les seves pitjors temporades a causa de les lesions. L’argentí només ha pogut disputar nou partits aquest curs i actualment és baixa per coronavirus. Tanmateix, si l’atacant es recupera i acaba fitxant pel Barça, els blaugrana aconseguiran signar un davanter centre de garanties, malgrat els seus 32 anys, el qual està sent molt enyorat aquesta temporada des de la baixa de Luis Suárez.

Alaba, també ofert

La informació que ofereix Mundo Deportiva es completa amb un altre nom, el del central austríac del Bayern de Munich David Alaba. El defensor del club alemany de 28 anys milita a les files bavareses des de fa més d’una dècada, però, en una situació similar a la d’Agüero, també acaba contracte i tampoc sembla que vulgui renovar. Així, Alaba també hauria estat ofert a diversos candidats i precandidats, sempre segons Mundo Deportivo.



Més notícies
Eric Garcia, durant un partit del Manchester City | Europa Press
Guardiola es mulla sobre el futur d’Eric Garcia
Notícia: Guardiola es mulla sobre el futur d’Eric Garcia
Comparteix
L’entrenador del City vol que el central es quedi a Manchester, però “no sé què passarà”
Guardiola, durant un partit | Europa Press
Guardiola es posiciona sobre la Superlliga: “No podem perdre les competicions locals”
Notícia: Guardiola es posiciona sobre la Superlliga: “No podem perdre les competicions locals”
Comparteix
El tècnic català, en contra d’una competició que podria “matar les lligues inferiors”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa