Món Esport
Eric Garcia adverteix el Barça sobre la importància de guanyar demà

Eric Garcia, central del Futbol Club Barcelona, ha atès aquest matí els mitjans de comunicació a poc més de 24 hores per al duel contra l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou, corresponent a la tornada dels quarts de final de la UEFA Europa League. El català, que darrerament ha guanyat pes en l’equip de Xavi Hernández, ha advertit els seus companys sobre la importància del xoc de demà i, més concretament, sobre el fet de passar de ronda. De fet, ha assegurat que estan obligats a fer-ho.

“Estem obligats a guanyar tots els partits, per representar el club que representem. I estic segur que ho aconseguirem”, ha explicat, abans de reconèixer que “tinc moltes ganes del partit. En l’anada ens va costar més del que ens esperàvem. Sobretot en la primera part. Ara estic amb moltes ganes de jugar a casa, amb la nostra gent. Tant de bo el Camp Nou es pugui omplir per tenir una bona nit europea“.

Previsiblement, el català tornarà a ser de la partida. Ja ho ha sigut en cinc dels sis enfrontaments que els homes de Xavi han disputat en la vigent edició de l’Europa League. Això sí, caldrà veure qui l’acompanyarà en l’eix de la defensa. És una parcel·la amb moltes incògnites. El lateral Dani Alves no està inscrit a la competició, i el lateral Sergiño Dest i el central Gerard Piqué tornen a la convocatòria però potser sense les plenes garanties per fer-ho com a titulars.

Lloances a Gerard Piqué, i la possibilitat que el jugador torni a jugar amb Espanya

I precisament Garcia s’ha referit al darrer esmentat: “Demà es veurà. Tant de bo estigui amb nosaltres. És un dels millors centrals de la història, i tant de bo demà ens pugui ajudar. Perquè el que aporta a l’equip tant dintre com fora és molt important”. A més, després de ser preguntat per si li agradaria compartir eix de la defensa amb Piqué a la selecció, Garcia ha optat per no mullar-se. Cal recordar que Piqué va deixar la selecció l’any 2018, però ara hi ha rumors que apunten que hi podria tornar, per disputar el Mundial del Qatar d’enguany.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Notícia: Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Comparteix
El tècnic justifica l'inconformisme culer amb el fet de ser catalans, en la prèvia al Frankfurt
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Notícia: Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Comparteix
"No és moment de parlar de Lewandowski", ha afirmat durant la roda de premsa prèvia a la visita del Frankfurt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa