Món Esport
Laporta ja ha triat l’entrenador per a la temporada que ve
  • CA

Joan Laporta ja ha pensat en el possible substitut de Koeman per la temporada 2021/2022. Segons ha informat les últimes hores la Cadena SER, el nom que hi ha ara mateix sobre la taula és el de Julian Nagelsmann, actual tècnic del RB Leipzig. Des de dins del club es vol transmetre la idea de respecte cap a la feina de Koeman, però l’holandès no seria la tria pel nou projecte de Laporta.

Nagelsmann, de només trenta-tres anys, es convertiria en l’entrenador més jove de la història del Barça. Tot i la increïble edat per un tècnic d’alt nivell, l’alemany aplica una filosofia de futbol modern i atractiu que l’ha dut a la primera pàgina del futbol europeu durant els últims anys. El seu èxit més gran, de fet, va ser la mateixa temporada passada portant al Leipzig a les semifinals de la Champions League on va caure per 0 a 3 davant el PSG.

D’altra banda, el mateix Koeman ha volgut recordar en diverses ocasions que encara li queda un any més de contracte, i en cas que no es comptés amb ell, el Barça hauria d’asseure’s a negociar amb l’entrenador i arribar a un acord per a la recessió d’aquest.



Més notícies
Messi i Cristiano, abans d'un clàssic | EFE
Cristiano podria afavorir la renovació de Messi amb el Barça
Notícia: Cristiano podria afavorir la renovació de Messi amb el Barça
Comparteix
A la Juventus ja no agrada i el PSG podria estar interessat en ell
Joan Laporta, com a president | FC Barcelona
Laporta vol tornar a conquerir Europa amb aquesta alineació
Notícia: Laporta vol tornar a conquerir Europa amb aquesta alineació
Comparteix
El nou president del Barça ja hauria definit les línies mestres del seu projecte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa