Cristiano podria afavorir la renovació de Messi amb el Barça

A la Juventus ja no agrada i el PSG podria estar interessat en ell

La darrera eliminació de la Juventus de Torí de la Champions, a mans del Porto, no ha agradat gens a Itàlia. Després de molts anys de cercar el màxim títol europeu amb insistència, el fitxatge de Cristiano Ronaldo semblava que seria l’impuls definitiu, però res més lluny de la veritat. Malgrat que el seu rendiment ha continuat sent òptim, el portuguès no ha aconseguit dur la Vecchia Signora ni a unes semifinals en les tres temporades que fa que hi juga.

Les veus contràries a CR7 s’han començat a alçar al nord d’Itàlia, que veuen com el portuguès no pot aportar allò que l’equip necessita i més tenint en compte que cobra un salari altíssim. L’expresident Giovanni Cobolli s’ha atrevit a assegurar que el seu fitxatge va ser “una compra equivocada”.

A causa de totes aquestes circumstàncies, diversos clubs europeus han alçat la vista i han vist que existeix la possibilitat que Cristiano Ronaldo torni a canviar d’equip. És, sobretot, el cas del PSG, que ja s’hi ha començat a posar bé. Els francesos van darrere de Messi des de l’estiu passat, però es tracta d’un fitxatge complicat pels dubtes de l’argentí d’abandonar el Barça. És per això que l’opció que acabin decantant-se pel portuguès no és cap bogeria. Així doncs, si els parisencs deixen d’anar darrere de Messi, molt pocs equips estarien ben posicionats pel seu fitxatge.

Pel que fa a Ronaldo, també ha alçat la veu Jorge Mendes, qui, diuen, ha parlat amb el Reial Madrid d’un possible retorn del portuguès al Santiago Bernabéu. Tot plegat són reaccions confuses i en calent després de l’eliminació dels italians, però Messi i Cristiano podrien protagonitzar un dels serials més importants dels darrers anys a l’estiu.

Més informació

Nou comentari