Emotiu comiat de la capitana Vicky Losada, que abandona el Barça entre llàgrimes

"Al Barça he estat la persona més feliç del món", ha declarat

La capitana del primer equip femení del Barça, Vicky Losada, ha ofert una de les mostres més grans de barcelonisme que es poden donar en la seva roda de premsa de comiat. La futbolista de Terrassa ja havia anunciat aquesta setmana que abandonaria el Barça en una entrevista a Europa Press, però aquest divendres 4 de juny ho ha volgut fer oficial davant de les seves companyes, l’equip tècnic, els directius del club, els periodistes i els aficionats.

Des del primer segon de la seva compareixença, Losada ha mostrat la seva emoció. No ha pogut contenir les llàgrimes en cap moment i ha fet tota la roda de premsa amb la veu trencada. Les seves companyes, totes elles presents, també han viscut amb moltíssima emoció aquest moment tan especial. La capitana, formada a la Masia, abandona el Barça per quarta vegada, havent provat diverses aventures en altres moments, però prenent sempre el club culer com a referència.

És per tot això que quan ha anunciat que “aquesta serà la meva última temporada al club”, ha volgut barrejar la tristesa del moment amb l’alegria d’haver estat fins al dia d’avui al Barça i d’haver aconseguit tants èxits, sobretot aquesta darrera temporada. De fet, ha admès que durant la consecució del triplet “m’he plantejat quedar-me”, però a la vegada ha acceptat que “he de ser conscient que ha acabat un cicle”.

Aquesta roda de premsa, tan emotiva, tan culer i tan barcelonista, arriba després que Losada hagués carregat contra Lluís Cortés en l’entrevista amb Europa Press. “Marxo perquè no m’he sentit valorada per l’entrenador”, va assegurar. A la vegada, va dir que va trobar a faltar que parlés amb ella. El cert és que la capitana, de 30 anys, no ha pogut gaudir dels minuts que ella desitjava, perquè la seva posició l’ocupen dues estrelles molt joves, com són Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas. El més probable és que marxi al Manchester City.

Més informació

Comentaris

  Culé. Juny 4, 2021 3:23 pm
  No facis comèdia; marxes perquè vols. Ningú t'ha fet fora.
  Pol Juny 4, 2021 3:39 pm
  Quina ridiculesa, fan com els seus col·legues mascles. Que els h li mostrin l'elenc de persones desocupades i que perden la feina o tot i treballar no superen el llindar de pobresa...
  bs Juny 4, 2021 4:49 pm
  llàgrimes de cocodril
  Doctor Strangelove Juny 5, 2021 8:09 am
  A Boabdil: "plora com una dona el que no has sabut defensar com un home". En fi.... Doc.
  RAMON A Juny 5, 2021 10:58 am
  Tota la vida a la masia i no sap ni parlar

Nou comentari