La capitana Vicky Losada deixa el Barça i carrega contra Lluís Cortés

"No m'he sentit valorada per l'entrenador", ha declarat

Ha estat l’encarregada d’aixecar la Copa, la Lliga i la Champions. Ha estat una de les grans protagonistes de les imatges del triplet. Ha fet de portaveu de l’equip i ha mostrat la seva alegria per haver-se convertit en un referent per a les nenes petites i les joves futbolistes. Així i tot, la capitana del primer equip femení del Futbol Club Barcelona, Vicky Losada, no ha estat una de les jugadores més importants per a Lluís Cortés. Ha tingut molt poques titularitats i no ha disputat tots els minuts que ella hagués volgut.

És per tot això que Losada ha decidit abandonar el Barça. Després que comencessin a aparèixer rumors que la situaven al Manchester City, la capitana blaugrana ha volgut anar de cara i ho ha confirmat en una entrevista a Europa Press. De les seves declaracions es desprenen algunes crítiques contra Lluís Cortés: “El mes de desembre vaig comunicar al club que no estava a gust i que no em sentia valorada per l’entrenador. El Lluís no me n’ha vingut a parlar mai i he decidit mirar per mi i marxar del Barça. Sempre tindré el cor blaugrana, però estic a molt bon nivell i no puc continuar així”.

Amb aquesta barreja de dolor, tristesa i enuig, Vicky Losada, de 30 anys, abandona el Barça per quarta vegada. La terrassenca va ser formada a la Masia i ja va marxar del club el 2007 per acabar-se de formar a l’Espanyol. Va tornar i va debutar amb el primer equip blaugrana el 2008, on hi va ser fins al 2014. A partir d’aquí, viuria una aventura d’uns mesos a Nova York, tornaria al Barça, tornaria a marxar a l’Arsenal i, finalment, el 2016 va tornar per convertir-se en capitana. Ara, amb la més que probable marxa al City, ja no s’espera que torni, com a mínim com a futbolista.

Més informació

Comentaris

  rd Juny 3, 2021 5:38 pm
  doncs bon vent, no fas cap falta, a mí si que m´ha convençut l´entrenador
  Piti Juny 3, 2021 6:42 pm
  Lo mateix auriem de dir de Messi. A fer un comunicat oficial de voler marchar, pues ara que se expresi ja !! i no espera' cuan ell vulgi. El barça es mes que un jugador que sel- li page, molt i molt i amb ell en fet el ridicul a Europa . Per la seva ansia de voler fer ell els gols!!!!
  24
  29
  Respon

Nou comentari